Home > Shop > Wizard V4 ~ COMPACT / AGILE / PERFORMANCE

Wizard V4 COMPACT / AGILE / PERFORMANCE

694 900 Ft729 900 Ft

Ingyenes szállítás

A vadonat új, legfürgébb foil deszkánk, a Wizard 90L megérkezett! Ahogy a riderek fejlődnek, úgy használnak foilt még akkor is, ha komoly erővel fúj a szél, amihez szükség van egy keskenyebb, kis térfogatú deszkára.

 

Csomag tartalma:

Wizard V4 deszka, rögzítő csavarok, 4 db papucs

Wizard V4 90L

A Wizard V4 90L tökéletes választás a kisebb súlyú szörfösöknek, vagy azoknak akik a legnagyobb szélben is foillal szeretnek csúszni. A deszka széleihez közel alakítottunk ki papucs bekötési pontokat, hogy sebességrekordokat dönthess meg és a legkomolyabb szögekben tudj krajcolni.

 

A belső bekötési pontokat akkor ajánljuk, ha nagyokat szeretsz ugrálni, mert ugrás közben így kitűnően irányíthatod a deszkát. A deszka alján a foil mast bekötési pontját úgy alakítottuk ki, hogy gond nélkül állíthasd előrébb vagy hátrébb azt, így a saját ízlésedhez, stílusodhoz alakítva a deszkát. A három éves fejlesztőmunka alatt kiderült, hogy a csapattagjaink nagyrészének ez a kedvenc deszkája. A deszka első felén kialakítottunk egy plusz papucs bekötési pontot, hogy ha kipróbálnád a wingsurf-öt, akkor azt is meg tudd tenni!

Wizard V4 114L

A Wizard V4 114L tervezésénél az első generációjú, széles foil deszkáinkkal szerzett tapasztalatokból indultunk ki. Az új, keskenyebb kialakításnak köszönhetően jobban, agresszívabban manőverezhető lett ez a deszkánk. Lényegesen csökkentettük a vastagságát, optimalizáltuk a formát, hogy a legjobb helyen legyen a kellő térfogat.

 

Az állítható foil csatlakozási ponttal teljesen egyénre lehet szabni a deszka karakterisztikáját anélkül, hogy a legkényelmesebb terpeszen bármit is módosítani kellene. A deszka éleihez közel és a középvonalnál is alakítottunk ki papucs rögzítési pontokat, valamint a deszka hátulján keresztben is rögzíthetjük a hátsó lábunkat. A deszka első felén kialakítottunk egy plusz papucs bekötési pontot, hogy ha kipróbálnád a wingsurf-öt, akkor azt is meg tudd tenni!

Wizard V4 130L

Könnyedén fenntart a vízen, mégis elfér egy kombi autó csomagtartójában. A Wizard V4 130L a korábbi 125L-es verziónál rövidebb és keskenyebb, mégis nagyobb a térfogata a vastagabb kialakításnak köszönhetően. A rövidebb kialakítás miatt kisebb a deszka tehetetlensége, ami gyorsabb, könnyedebb fordulókat eredményez.

 

A 130 literes térfogatnak hála kis szélben is könnyen el tudsz vele indulni. Újdonság a V4 kivitelen az állítható foil csatlakozási pont, amivel teljesen egyénre lehet szabni a deszka karakterisztikáját anélkül, hogy legkényelmesebb terpeszen bármit is módosítani kellene. A középvonalrom is elhelyezhető papucsrögzítési ponttal új távlatok nyílnak meg a freestyle és a hullámszörf szerelmeseinek.

 

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ A WIZARD V4 -BE

  • Olyan érzést nyújt, mintha csak a foillal csúsznál
  • Merev, mégis könnyű Biax Carbon-ból készül
  • Nagyon gyors reagálás, direkt érzés
  • A deszka középvonalába rögzítheted a hátsó lábad
  • Wingsurf-özéshez kialakított első papucsbekötési pont
  • Gyorskioldós foil rögzítés

 

Wizzard V4  jellemzői:

  1. Gyorskioldós foil rögzítés
  2. Közévonalban kialakított hátsó láb rögzítés
  3. Első wingfoilozásra kialakított láb rögzítési pont
  4. Biax Carbon konstrukció

wizard_techGyártó honlapja: Wizard V4

További információk

Windsurf Foil deszka méret

90, 114, 130