Home > Shop > Wing Craft V1 ~ wingsurf deszka

Wing Craft V1 wingsurf deszka

364 900 Ft384 900 Ft

Ingyenes szállítás

A sokat bizonyított Dwarf szériánk által ihletett Wing Craft a tökéletes wing-foil deszka.

 

Csomag tartalma:

Wing Craft V1 deszka, Mast rögzítő csavarok

 

A kitűnően irányítható Wing Craft V1 alapmodell méreteit megnöveltük, laposabb rocker formát adtunk neki és megemeltük a far részét a könnyebb induláshoz. Megnöveltük a térfogatát, hogy a nagyobb riderek is biztonsággal el tudjanak vele indulni, így született meg a Wing Craft V1.

Egy, két vagy akár három papucs is rászerelhető, de papucs nélkül is használható a hardcore szörfösöknek. A deszka 3/4-ét EVA borítással láttuk el, így biztosítva a kényelmes felületet és a legkiválóbb tapadást. Rendkívül hasznos továbbá a SUP stílusú markolat a deszka alján, így egy kézzel viheted a deszkát még másik kezedben tarthatod a wing-ed. Akár kezdő akár vérprofi wing-foiler vagy, ez a deszka kitűnő választás.

 

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ A WING CRAFT V1-BE

 • Kompakt kialakítás a direkt irányíthatóság és könnyed pumpálhatóság érdekében
 • Széles forma a könnyű indulás érdekében
 • Áramvonalas élek biztonságosabbá teszik a csúszást, hisz könnyebben tovább tudsz továbbsiklani egy rosszul sikerült vízérintést követően
 • SUP stílusú markolat – egy kézzel viheted deszkád
 • Különböző papucs rögzítési pontok
 • Gyors rögzítős foil csatlakozó

 

Wing Craft Jellemzői:

 1. Különböző Papucs Bekötési Pontok: Csússz olyan konfigurációval, amilyennel csak szeretnél. Akár 1,2 vagy 3 papucs is felszerelhető a deszkára.
 2. Gyors Rögzítésű Foil: Jól variálható bekötési pontok. Használd ki a talp változtatható rögzítési pontjait, hogy előrébb vagy hátrébb tudd mozgatni a foil csatlakozási pontját a deszkádon. Szereld le a folt a csavarok eltávolítása nélkül
 3. Rendkívül puha Corduroy EVA felület
 4. Áramvonalas élek
 5. Leash csatlakozás

wingcraft_tech_chart

A gyártó honlapja: Wing Craft V1

További információk

Wing deszka méret

60L, 75L, 90L, 120L