WF-1 V5 mérettáblázat

Térfogat (L) Hosszúság (cm) Szélesség (cm) Vastagság (cm) Súly (Kg)
17
120
49
4.4
3.2

Home > Shop > WF-1 V5 ~ wake foil board

WF-1 V5 wake foil board

314 900 Ft

Ingyenes szállítás

Raktáron

Mérettáblázat

Ez a haladó surf foilosok számára fejlesztett deszkánk. A rövidebb, kompaktabb deszka kialakításnak hála bármeddig el tudsz pumpálni.

 

Csomag tartalma:

WF-1 V5 Deszka 3′ 11″, FCS II Szkegek, Talp rögzítő csavarok

 

A WF-1 V5 Wake Foil Board nagyon kis sebességnél is elemelkedik a vízfelszínről és akár a hajó mögötti ötödik, hatodik hullámtörésen is csúszhatsz vele. Ha a foil mennyországból szeretnél visszaszállni a vízfelszínre, akkor a szárny szkegekre cserélésével kitűnő wakesurf deszkát kapsz.

 

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ A WF-1 V5 Wake Foil Boardba

Az újonnan fejlesztett WF1 deszkánkkal bárkiből haladó wakesurf rider-ből igazi profi válhat néhány csúszás után is. Lehetővé teszi számodra, hogy a legkisebb hullámokon is csúszhass.

 

WF-1 V5 Jellemzői:
  1. Szerszám Nélkül Szerelhető Szkegek: Csak pattintsd be a szkegeket a helyükre és már csúszhatsz is. Pillanatok alatt alakíthatod foil deszkádat wakesurf deszkává.
  2. EVA Deck Pad: Nem túl puha, nem túl kemény, pont olyan ahogy mi szeretjük.
  3. Állítható Bekötési Pontok: Jól variálható bekötési pontok. Használd ki a talp változtatható rögzítési pontjait, hogy előrébb vagy hátrébb tudd mozgatni a foil csatlakozási pontját a deszkádon. Told hátra ha nagyobb sebességgel csúsznál és kisebb felhajtóerőre van szükséged, de ha a legnagyobb felhajtóerőt szeretnéd elérni a kisebb sebességű csúszásokhoz, akkor a deszka orrához legközelebbi ponton rögzítsd a foilod.
  4. Magas Emelkedésű Rocker Forma: Ettől lesz igazán kitűnő wakesurf deszka a WF-1
  5. Klasszikus Dupla Szeg Elkrendezés: A foil szárnyat cseréld le a csomagban található szegekre és már indulhat is a vaksurf session-öd
  6. Board Állvány Kompatibilitás: Akár a foilt rászerelve is elfér a modern wakeboard és szörf állványokon.

 

Gyártó honlapja: WF-1 V5 Wake Foil Board