Home > Shop > 2022 Space Rider ~ Park wakeboard

2022 Space Rider Park wakeboard

169 900 Ft

Ingyenes szállítás

Raktáron

A Space Raider a harmadik generációs univerzális directional wakeboard a Space Mob csapattal együtt megalkotva.

 

Csomag tartalma:

Space Tomb deszka

 

Ez a 2022 Space Rider aszimmetrikus wakeboard dizájn azoknak a trendalkotóknak készült, akik nem félnek elsők lenni és új utat kitűzni a wakeboardozás jövőjére nézve az egész emberiség számára. Ahogy az első emberek sétáltak a Holdon, nem ismered meg azt az  érzést, ha nem teszed meg ezt a hitbeli ugrást!

 

Ha te egy progresszív park rider vagy, szereted a dolgok összekeverését és egy kis űrpor szétszórását a park körül, akkor pattanj rá a Space Raiderre és csatlakozz a Mobhoz, hogy létrehozzátok a legcsillogóbb galaxisok közötti wakeboard közösséget.

 

Amiért megalkottuk a 2022 Space Rider wakeboard-ot:

Azért alkottuk a Space Raidert, hogy azt mondjad,  „hú”, majd egy „WOW”-t, amikor csak csúszol vele. Ez a deszka csak egy a sok olyan módszer közül, amelyekkel folytatjuk a wakeboard tervek jövőjének feltárását, együttműködve a Space Mob -val.

Amiért egyből beleszeretsz a 2022 Space Rider wakeboard-ba:

A Space Raider saját tulajdonsága ötvözi a rider stílusát a teljesítménnyel a rugalmassággal. Evvel a deszkával újra és újra beleszeretsz a wakeboardozásba carvingolástól a butter slideig a technikai elem trükköktől a masszív kicker ugrásokig, vagy legyen bármilyen más trükk.

 

Részletek:

Asszimetrikus körvonal

A Space Mob csapat által tervezett koporsó alakú körvonalnak látszólag semmi értelme, de csak úgy ítélkezz, miután az első körödben belekarcoltál a víztükörbe.

Folyamatos rocker profil

Nagyobb sebesség a vízen, hosszabb csúszás kevésbé fáradt karokkal, izgalmas, gyors és élvezetes érzés.

Singleshot fúziós oldalfalak

Átültettük a nagykeménységű uretán gördeszka kerekekhez használatos technológiát deszkalapjaink éleire. Innovációs gyártási folyamatunkkal gyakorlatilag egybe olvasztottuk az éleket a maggal, ezzel páratlan ütés elnyelést és tartósságot elérve.

Atom famag

Függőlegesen lemezelt famag szerkezet adja a Slingshot deszkák híres érzetét és rugalmasságát.

Ballisztikus talp

A deszkád és a megcsúszott felületek közötti 0.7mm golyóálló védelmet nyújtó park talpunkat agresszív riderek zúzzák évek óta, kiérdemelve a hitelesítő pecsétet.

Szimmetrikus körvonal

A directional deszkák egyedülálló új megjelenést kölcsönöznek és különleges érzetet nyújtanak a víznen és az elemeken. Világszerte merész és haladó riderek számára készült, akik a megszokottól eltérően gondolkodnak.

Agresszív orr és farok rocker profil

Hasonlóan a snowboard deszka végeihez, ez az agresszív orr- és farok lekerekítés megvédi a végeket az extrém pressek során és a csúszás élménye a vízen olyan lesz, mint kés a vajban.

Extrém terpesz inzertek

Azok számára, akik még radikálisabbak akarnak lenni, az inzertek szinte teljesen ellepik a deszkát. Ezáltal lehetőséget kínálnak az extrém szűk terpesztől egészen a KÉPTELEN kategóriájú beállítási lehetőségekig azoknak a ridereknek, akik nem ismerik a határokat.

 

2022 Space Rider aszimmetrikus wakeboard gyártó honlapja: Space Rider

További információk

Wakeboard méret

160 cm