Home > Shop > 2022 Solo ~ Crossover wakeboard

2022 Solo Crossover wakeboard

169 900 Ft

Ingyenes szállítás

Csakúgy, mint profi csapat versenyzőnk Dylan Miller, a 2022 Solo is úgy lett megalkotva, hogy szaggasson a sportág minden vállfajában.

Csomag tartalma:

2022 Solo wakeboard, 4 db 1.9 x 15.2 cm szkeg

2022 Solo wakeboard kábelpályára, hajó után, winch-től a Pick Up-os vontatásig bármin, amin lehet siklani vagy slideolni, könnyedén elvégzi. A hajlékony végek újfajta játékosságot adnak a parkban, míg a megnövelt merevséggel és a hason kialakított csatornákkal erősebb élezés és hatalmas wakeről való poppolás válik lehetővé. A Solo szűkebb körvonallal rendelkezik, mint a többi wakeboardunk, így a hirtelen slalom irányváltáshoz is kiválóan alkalmas.

Amiért megalkottuk a 2022 Solo wakeboardot:

Azért alkottuk a Solo-t, hogy uralja a wakeboardozás minden ágát a rider számára, aki nem ismer határokat csónak utáni, kábelpályás, csörlős vagy egyéb csúszás között. Ha van bármilyen vízfelület, amit meg kell csúszni, akkor a Solo a megfelelő választás.

Amiért egyből beleszeretsz a 2022 Solo wakeboard-ba:

A Solo minden formában megállja a helyét. Legyen szó winchezésról, húzóhajós vontatásról, vagy jet ski utáni csúszásról, páratlan élményt nyújt majd.

Jellemzői:

Atom famag:

Függőlegesen lemezelt famag szerkezet adja a Slingshot deszkák híres érzetét és rugalmasságát.

Karbon alap inzertek:

Könnyű, rugalmas és szuper erős inzertjeink szénrosttal lettek erősítve lapba dolgozásuk előtt. Csökkentik az összsúlyt, növelik a húzóerőt és folyamatosabb rugalmasságot engednek a kötések alatt.

Singleshot fúziós oldalfalak:

Átültettük a nagykeménységű uretán gördeszka kerekekhez használatos technológiát deszkalapjaink éleire. Innovációs gyártási folyamatunkkal gyakorlatilag egybe olvasztottuk az éleket a maggal, ezzel páratlan ütés elnyelést és tartósságot elérve.

Ballisztikus talp:

A deszkád és a megcsúszott felületek közötti 0.7mm golyóálló védelmet nyújtó park talpunkat agresszív riderek zúzzák évek óta, kiérdemelve a hitelesítő pecsétet.

Három lépcsős rocker profil:

Lassabb sebesség a vízen, nagyobb poppolás a wake hullámról. Ideális hajó mögött, illetve a parkokban tailpress és nosepress pozíciók megtartásához.

Signature flex végek:

A nose- és tailpressek érzésének üdítésére lett kifejlesztve, a rugalmassági pont a deszkahas helyett a lap végei felé lett kitolva, hogy az új élményt szerezzen a korlátokon. Olyan modelleknél használjuk, mint a 2022 SOLO, 2022 CONTRAST.

Hasi csatornázás:

Jobb vízfelület fogást, stabilitást és vontathatóságot eredményez. Szorosabb, biztosabb érzést kölcsönöz.

Éleket segítő szkegek:

A 4 darab félhüvelyk magasságú, csavarral felfogatott szkeg biztosítja a riderek számára a szükséges harapósságot a wake hullámra felfelé élezéskor, illetve a növelt stabilitást a hullám túloldalán landolás alkalmával. Csak arra figyelj, hogy le ne akadj miattuk nosepress közben mikor parkozol.

2022 Solo wakeboard kábelpályára hajó után.  Gyártó honlapja: 2022 Solo

További információk

Wakeboard méret

138 cm, 142 cm

Értesítést kérek ha érkezik