Home > Shop > 2022 Copy Cat ~ Park wakeboard

2022 Copy Cat Park wakeboard

149 900 Ft

Ingyenes szállítás

A kábelpályák legforróbb új női wakeboard csapattagja, a Copycat Pro a legelvetemültebb hardcore riderek számára.

 

Csomag tartalma:

2022 Copy Cat wakeboard, 4 db 1.9 x 15.2 cm szkeg

 

A 2022 Copy Cat női wakeboard kábelpályára. A legjobb tulajdonságokat ötvöztük a Coalition és a Valley deszkákból. Ez a női park lap gyors és teljesmértékű szabadság érzetet ad a vízen, a közepesen lágy- flexibilis mód garantál „minden érzést” a megfelelő időben. A kiemelkedő funkciók közé tartozik a szűkebb terpesz pozíció lehetősége és a megemelt élekkel garantálja, hogy kiállja a próbát minden elemen és minden terepen. A Copycats klub egyedülálló, és megtiszteltetés számunkra, hogy létrehozhattunk egy olyan a boardot, amellyel a riderek folyamatosan feszegethetik a kábel -wakeboard határait…

Amiért megalkottuk a 2022 Copy Cat wakeboardot:

Azért készítettük a Copycat Pro -t, mert női riderek fejlődése robbanásszerűen megnövekedett, köszönhetően a Copycat club női versenyzőinek. Nem tehettünk mást, mint hogy csatlakozunk a klubhoz az általunk szeretett deszka megépítésével.

Amiért egyből beleszeretsz a 2022 Copy Cat wakeboardba:

A Copycat Pro azonnali hatást biztosít a világ összes parkjában – ez több mint egy wakeboard lap, ez egy oly mértékű fejlesztés a női riderek számára, amilyen még soha nem volt. A Copycat tele van a legjobb parklap -funkcióinkkal, amelyek lehetővé teszik mindenféle parkban a szaggatást határok nélkül.

Jellemzői:

Atom famag:

Függőlegesen lemezelt famag szerkezet adja a Slingshot deszkák híres érzetét és rugalmasságát.

Karbon alap inzertek:

Könnyű, rugalmas és szuper erős inzertjeink szénrosttal lettek erősítve lapba dolgozásuk előtt. Csökkentik az összsúlyt, növelik a húzóerőt és folyamatosabb rugalmasságot engednek a kötések alatt.

Singleshot fúziós oldalfalak:

Átültettük a nagykeménységű uretán gördeszka kerekekhez használatos technológiát deszkalapjaink éleire. Innovációs gyártási folyamatunkkal gyakorlatilag egybe olvasztottuk az éleket a maggal, ezzel páratlan ütés elnyelést és tartósságot elérve.

Ballisztikus talp:

A deszkád és a megcsúszott felületek közötti 0.7mm golyóálló védelmet nyújtó park talpunkat agresszív riderek zúzzák évek óta, kiérdemelve a hitelesítő pecsétet.

Folyamatos rocker profil

Nagyobb sebesség a vízen, hosszabb csúszás kevésbé fáradt karokkal, izgalmas, gyors és élvezetes érzés.

Széles deszkavégek

A széles deszkavég profil megkönnyíti az elemeken  való csúszást egészen az elem végéig és nagyobb felületet biztosít, hogy kisebb sebességnél is erőfeszítés nélkül a víz felszínen maradj.

Chined Rails

A deszka mindkét oldalán körülbelül 4-5 mm-rel megemeltük az éleket az oldalvonalakon belül egy pufferzónát létrehozva azért, hogy megvédjük a deszka éleit az esetleges elemhibákból adódó sérülésektől.

 

2022 Copy Cat női wakeboard kábelpályára gyártó honlapja: Copy Cat 2022

További információk

Wakeboard méret

144 cm