UFO V3 mérettáblázat

Méret (m) Szél (knots) Bar méret (in) Súly (Kg)
3
16-42
17/20
1
4
14-40
17/20
1.2
5
12-38
17/20
1.4
6
10-34
17/20
1.5
7
09-30
17/20
1.6
8
08-25
17/20
1.8
9
07-20
17/20
2
10
06-19
17/20
2.15
11
05-18
17/20
2.3

Home > Shop > Ufo V3 ~ foil kite ernyő

Ufo V3 foil kite ernyő

379 900 Ft559 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

Kinek ajánljuk az UFO V3 Foil kiteot:

Azoknak a foilosoknak, akik többet szeretnének a kevesebből, és megértik a haladást és fejlődést mialatt teljesen elmerülsz a test, az elme és a felszerelés közötti kapcsolatban. Az UFO harmonizálja a lehető legjobb kapcsolatot a kite-al, a zsinóron át a bárra, deszkára és foilra.

 

Csomag tartalma:

UFO V3 foil kite ernyő, kite táska, javító szett

AZ ÚJ DIZÁJN

Az UFO V3 Foil kite végérvényesen megváltoztatta a foil kájtozást a zéró-kersztlufi dizájnnal, amely elképesztő driftet, krajcolást és reakcióidőt eredményez. Az UFO V3 FlexLITE váza – 140g/m² magas szilárdságú poliészterrel készült – tovább csökkenti az UFO súlyát anélkül, hogy feláldozná a teljesítményt vagy a tartósságot. Az lekerekített szárnyvégek és az intelligens Compact Swept C szárnyprofil révén az UFO V3 könnyed újraindításra lett tervezve a vízen. Az UFO V3 minimalista stílusát egy új, zipzármentes roll-top zsák egészíti ki, amely minimalizálja a súlyt, miközben maximalizálja a kényelmet, hisz könnyen elpakolható.

FLEXLITE

Az UFO V3 javított teljesítményének és alacsony súlyának alapja a FlexLITE, amelyet az ernyő belépő élén használunk. A FlexLITE egy növelt nyitott 1:1 szálirányt jelent, amely lehetővé teszi a váz hajlását és mozgását a rider mozdulataira reagálva. Ez a hajlás jobb reakcióképességet és gyorsabb irányítást biztosít, miközben lehetővé teszi a rider számára, hogy több látszólagos szélenergiát generáljon a loopok közben. 140 gramm négyzetméterenként, a FlexLITE által nyújtott súlycsökkentés optimalizálja az széllel sodródási képességet és kisebb légellenállást okoz a levegőben.

ÚJ TRIMFLIGHT BRIDLE RENDSZER

A legkiválóbb alapanyagoknak hála, a zsinórok átmérője 25%-kal kisebb, ezzel csökkentve a bridle légellenállását. Nem csak könnyűsúlyú, a zsinórok geometriája, hossza és elhelyezkedése intelligensen lett tervezve, hogy megfelelő módon hangsúlyozza az UFO Hybrid Compact Swept C formájának csúcsminőségű teljesítményjellemzőit.

COMPACT SWEPT C FORMA

Az UFO V3 saját Compact Swept C formája alacsonyabb oldalarányú, kompakt megoldás, amely kivételes kormányzást, forgást és driftet biztosít. Az ívelt szárnyvégek jól átgondolt tervezésével elértük,, hogy könnyed és megbízható vízről felvételt mutathass be. A Swept C alakzat gyors és azonnali depower-t eredményez, hogy megakadályozza a túl nagy húzóerőt.

ZERO-STRUT AIRFRAME

Merész innováció volt eredeti megjelenésekor 2020-ban, az UFO Zero-Strut Airframe-je sok-sok órányi órányi kutatást és fejlesztést igényelt tökéletesítéshez. Az eredmény egy szinte ellenállás nélküli aerodinamika,, amely lehetővé teszi az UFO számára, hogy a leggyengébb szélben is repüljön, és elérje a korlátlan driftet, a kiváló krajcolást és az gyors reakciót – mindezek kritikus tényezők a legjobb foiling teljesítményhez.

2X2 FLYWEIGHT CANOPY TECH

Az általunk használt legkönnyebb canopy anyag, mely nem enged kompromisszumot a merevségben és a strapabíróságban. Jelentősen alacsonyabb a tömege a 4×4 canopy anyagunkhoz képest, de a dupla szálas erősítés továbbra is kitűnően ellenáll bármilyen irányú nyúlásnak.

RIDER CUSTOMIZATION SYSTEM (RCS)

Teljesen saját stílusodhoz igazíthatod az ernyő viselkedését az UFO V3 Foil kite  Rider Customization System segítségével, amely három bekötési pontot tartalmaz a bridle-ön és három csomópontot a JOYSTICK V1 Bar középső zsinórjain. RCS lehetővé teszi a rider számára, hogy fokozatosan rövidítheti vagy meghosszabbíthatja az első élre csatlakozó zsinórokat, így finomhangolva az ernyő viselkedését.

 

A UFO V3 Foil kite gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Kite ernyő méret

3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11