Home > Shop > Super Natural V2 ~ Directional Deszka

Super Natural V2 Directional Deszka

239 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Super Natural V2 egy olyan deszka, melyet 2, 4 vagy 6 szkeggel is szerelhetszt, sőt akár szkegek nélkül is használhatod.

Csomag tartalma:

Super Natural V2 deszka, 6db 1,75”-os fin, markolat

 

Az Atomic Famag köré megalkotott új Super Natural V2 kitűnő poppolást, visszajelzést, krajcolást és kanyarodást biztosít mindkét irányban haladva. A partközeli hullámtöréseket valóságos vízi skatepark-ká változtatja. Az egyik legsokoldalúbb forma, amit valaha gyártottunk, hat fin-es szetup, könnyen a saját stílusodhoz vagy a körülményekhez alakíthatod a deszka viselkedését.

 

Super Natural V2 Jellemzői

  1. Versa 6 Fin Konfiguráció: Alakítsd a szkegek konfigurációját ízlésed szerint. A változó körülmények megfelelően 2, 4, 6 szkeggel vagy akár azok nélkül is csúszhatsz.
  2. Atomic Famag: A fenntartható erdőgazdálkodásból származó Paulownia famag adja a már jól ismert Slingshot érzést. A függőlegesen lemezelt faszerkezet biztosítja az egyenletes rugalmasságot és strapabíróságot a deszka teljes hosszán.
  3. Carbon Bedrock Inserts: Könnyű, rugalmas és strapabíró szénszálas inserteket használunk, melyek csökkentik a deszka súlyát és javítják a rugalmasságát.
  4. Single Concave Csatorna: A talpon végighúzódó konkáv csatorna simább siklást és könnyebb krajcolást biztosít.
  5. Singleshot Fusion Oldalfal: Átültettük a nagy szilárdságú uretán gördeszka kerekekhez használt technológiát deszkáink éleire. A legfejlettebb gyártási technológiánknak segítségével gyakorlatilag egybeolvasztottuk a deszka élét a famaggal, egy bombabiztos konstrukciót megalkotva.
  6. NACA Tech Csatorna: A precíziós lézer technológiával kivágott, ívelt csatornák a deszka alján, szinte porszívóként szívják el a vizet a deszka közepétől a vége felé. Ez az irányított vízáramlás az oka annak, hogy nagy sebességgel tudsz siklani miközben végig 100%-os kontroll alatt tartod a deszkád.
  7. Dune-Light Base: Ez a 0.2 mm vastagságú talp anyag biztosítja a tökéletes merevség/súly arányt. A legalacsonyabb súly párosul a legstrapabíróbb felülettel.
  8. Egyenletes Rocker Forma: A SUPER NATURAL orra jobban kiemelkedik így kölcsönözve surf feeling-et.

 

Gyártó honlapja: Super Natural V2

 

További információk

Twin Tip méret

142, 146