Home > Shop > Crossbreed 11′ Airtech ~ sUP WINDer

Crossbreed 11′ Airtech sUP WINDer

329 900 Ft

Ingyenes szállítás

Raktáron

A Crossbreed 11 ’felfújható SUP, amelyet mindannyian megszerettünk, tökéletes választás azoknak, akik szeretnének megtanulni Wingsörfözni.

 

Csomag tartalma:

11’0” Crossbreed Airtech felfújható SUP, 3 részes állítható evező, sUP WINDer, 9” FCSII szkeg, duál nagynyomású pumpa nyomásmérővel, hátizsák, javító szett

Méretek:

11′ hosszú, 34″ széles, 6″ vastag, 331 literes, 25 lbs súlyú

 

A Crossbreed 11′ Airtech sUP WINDer kivehető szkeg a normál hátsó szkeggel kombinálva lehetővé teszi, hogy a SlingWing használata közben szélirányban maradj a vízen.

Kóstolj bele a Wingsurfözés új és izgalmas sportjába és tanuld meg a széllel és a széllel szembeni vitorlázás alapjait egy felfújható, stabil SUP deszkán. Mielőtt a következő lépést tennéd egy merev foil deszka felé. Kiegészítettük a közkedvelt Slingshot Crossbreed 11 ’felfújható SUP-ot egy középső szkegtartóval, mely a sUP WINDer szkeget foglalja magába. A kivehető sUP WINDer szkeg másodperc alatt beilleszthető és tökéletesen megtanulható vele a kezdő Wingsurfösnek a krajcolás. Valamint, azon SUPosoknak akik az egyenes evezésre törekednek. Távolítsad el a középső szkeget és visszatérsz a szokásos evezéshez egy felfújható SUP-val, amely könnyű, tartós, hordozható, szuper biztonságos és teljesen felfújt állapotban merev deszka érzetét kelti.

A kényelmes SUP hátizsákban minden elfér, amire szükséged van a vadonban való könnyű kikapcsolódáshoz.

 

AMIÉRT  MEGALKOTTUK A Crossbreed 11′ Airtech sUP WINDer-T

A Crossbreed 11 ’felfújható évek óta a család kedvenc SUP-ja most már minden generáció számára lehetőséget biztosít az evezéstől a Wingsurfözésig. A sUP WINDer szkeg hozzáadása lehetővé teszi mindenki számára, hogy kipróbálja magát a Wingsurfözés új sportjában, megtanulja a szárnykezelés alapjait és a széllel szembeni haladást.

 

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ A Crossbreed 11′ Airtech sUP WINDer-BE

  • A kivehető sUP WINDer szkeg segítségével gyerekjáték megtanulni wingsurfözni
  • A Sokoldalú forma nagyszerű gyerekeknek, kutyáknak, családoknak, kezdőknek
  • Hordozható és könnyen tárolható – elfér a mellékelt hátizsákban
  • Merev deszka érzet felfújható kivitelben 15-18 psi-re fújva
  • Könnyű, szuper tartós DropStitch konstrukció.

 

Crossbreed 11′ Airtech jellemzői:

  • Kivehető sUP WINDer szkeg: Krajcolási képesség. Beillesztés másodpercek alatt. Kivehető a szokásos evezéshez.
  • Kényelmes hátizsák: Szállítsa szórakozását egyszerű módon.
  • Két rögzített szkeg ház: Egy középső szkegház Wingsurfözéshez vagy egyenes vonalú SUP haladáshoz és egy hátsó szkeg ház, amely egy 9 ”-es FCSII gyorskioldó szkeget tartalmaz a hagyományos evezéshez.

 

Gyártó honlapja: Crossbreed 11′  sUP WINDer