SST V7 mérettáblázat

Méret (m) Szél (knots) Bar méret (in) Súly (Kg)
4
29-40
5
27-49
17/20
2,1
6
24-36
17/20
2,4
7
21-33
17/20
2,5
8
19-31
17/20
2,7
9
17-29
17/20
2,9
10
14-25
17/20
3,1
12
9-20
20/23
3,6

Home > Shop > SST V7 ~ Wave kite ernyő

SST V7 Wave kite ernyő

444 900 Ft654 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

Kinek ajánljuk az SST V7 Wave kiteot:

Azoknak az elhivatott hullámlovagoknak, akik masszív driftet és fordulatokat szeretnének, még akkor is, ha teljesen kitolják a bárt. Élvezd a szabadjára engedett sebességet az SST V7-tel. Ennek a legendás hullám ernyőnek a legújabb változata könnyebb és merevebb Dacron vázzal érkezik, amely szűk fordulatokat és végtelen driftet eredményez.

 

Csomag tartalma:

SST V7 kite ernyő, Kite hátizsák, Használati útmutató, Javító készlet

AZ ÚJ DIZÁJN

SST V7 kite ernyő most egy teljesen új, könnyebb Dacron LE-vel rendelkezik, így még jobb teljesítményt nyújt. Ez az új anyag, párosulva valaha volt legvékonyabb és legkönnyebb keresztlufijainkkal, a SST V7-et a valaha készült legegyszerűbb három-keresztlufis hullámernyővé teszi. A Slingshot csapattagja és a kiteszörf-pionír, Ben Wilson, továbbra is arra ösztönzi fejlesztőcsapatunkat, hogy feszegetjék a sebesség és a drift határait.

NEW REDUCED WEIGHT DACRON

A Slingshotnál folyamatosan tesztelünk és kutatjuk az új anyagokat. Új Dacront vezettünk be a belépő élre és a strutokra, amely könnyebb és merevebb, mint a korábbi Dacron vázaink.

RAPID RESPONSIVE WINGTIP

Az SST V7 kite ernyő szárnyvégeinek további görbülete, kombinálva az IRS bridle technológiával, növeli a sebességet és a reaktív kezelést, amely radikálisan átalakította a krajcolási teljesítményét és a vízről újraindítást.

MICRO STRUTS

Az SST V7-on a valaha volt legvékonyabb és legkönnyebb keresztlufijainkat használjuk. Ezek a kisebb átmérőjű strutok elegendő struktúrát biztosítanak az ernyőnek, miközben csökkentik tartják a súlyt és a légellenállást, hogy lehetővé tegyék a legmagasabb szintű driftet és választ.

STREAMLINED PULLEY-LESS BRIDLE SYSTEM

A görgők kiküszöbölésével a riderek azonnali és közvetlen visszajelzést éreznek az ernyőtől. Ultra vékony és statikus bridle zsinórokat használunk. A riderek kevesebb légellenállást éreznek a levegőben ennek az áramvonalas bridle rendszernek köszönhetően.

ONE PUMP SPEED SYSTEM

Szintén egy Slingshot innováció, melyet mostmár az egész iparág használ. Egy központi szelepen keresztül tudod felfújni a főlufit és a kereszmerevítőket. Megkönnyítve és felgyorsítva a vízreszállást, hogy ne a parton töltsd az időd.

COMPACT C CANOPY

Ideális egyensúlyt biztosít a gyors reakcióidő, a stabilitás és a kiegyensúlyozott húzóerő között. Egy sokoldalú forma, mely minden körülmények közt helytáll.

4X4 CANOPY TECH

Az SST V7 kite ernyő canopy része Teijin 4×4 anyagból készül. Ez a legerősebb, legmerevebb, legstrapabíróbb canopy anyag a piacon. Ezáltal az ernyőd időtállóbb, valamint értékállóbb lesz és használata közben sokkal merevebbnek, stabilabbnak fogod érezni, különösképp pöffös szélben.

MULTIPLE ATTACHMENT POINTS

A változtatható bekötési pontokkal lehetővé válik, hogy az ernyőt a saját stílusodhoz és a változó körülményekhez tudd finomhangolni. Az aprónak tűnő változtatásoknak is komoly hatása lehet az ernyő viselkedésére, így ez egy kiváló lehetőség arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból és az ernyődből.

 

Gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Kite ernyő méret

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12

Kite ernyő szín

Kék, Narancs, Zöld