Home > Shop > Levitator ~ windsurf deszka

Levitator windsurf deszka

539 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Levitator egy ízig-vérig kisszeles deszka, de nem csak ilyen körülmények közt használható.

 

Csomag tartalma:

Levitator deszka, Csavarok, Papucs (4x)

 

A Kite, SUP és Surf foil deszkáinknál bemutatott állítható foil mast bekötési pontnak hála, könnyen a saját stílusodhoz állíthatod a Levitator deszka és a foil viselkedését. A tapasztaltabb riderek hátra tolhatják a foilt, így a papucsokba lépve, a megszokott terpeszben csúszhatnak. Akik most ismerkednek a foil használatával, nekik ajánlott a deszka elejéhez közelebb tolni azt, így a papucsok használata nélkül is tudják gyakorolni a foilal “repülést”. Így a lehető leghamarabb elkezdheted a foilozást.

 

A Levitator deszkák elég nagyok ahhoz, hogy bármilyen testalkatú rider megtanulhasson velük widsurf-özni. A 150-es méret rövidebb orr része kevésbé érzékeny a pöffös szélre és kisebb a perdülő tömege, még a 160-as méretnél a hosszabb orrész miatt könnyebb vele fordulni.

 

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ A LEVITATOR-BA

 • Állítható foil csatlakozási pont
 • Széles kialakítás a nagyobb térfogat és stabilitás elérése céljából
 • Elég felhajtóerő, hogy kievezz vele a partra ha a szél eláll
 • 4 papucs
 • Könnyű és merev Biax Szénszálas konstrukció
 • Elég nagy, hogy könnyű legyen vele tanulni, mégis rövid az orra a kis perdülő tömeg elérése céljából
 • Triplán erősített foil és árbóc bekötési pont

 

Levitator jellemzői:

 1. Megerősített Foil és Árbóc Bekötési Pontok: Strapabíró konstrukció a foil és árbóc csatlakozási pontoknál. A PVC anyagú “I” szelvényű erősítés extra merevséget biztosít ennek a deszkának. A megerősített foil csatlakozási pontot úgy alakítottuk ki, hogy a kezdő foil riderek előre tolt pozícióban könnyebben tanulhassanak, még a profik hátra tolva azt, a papucsokba lépve tudják élvezni a sport szépségeit.
 2. Biax Szénszálas Kialakítás: A deszka az ultrakönnyű EPS kompozit anyagunkból készül, melyre PVC borítás kerül. Egy PVC Szénszálas kompozitból készült merevítés fut végig a deszka teljes hosszán, mely “I” szelvénye elképesztő merevséget biztosít. A deszka felületét Biax szénszálas kompozittal borítjuk be.
 3. 4 Papucs Különböző Rögzítési Pontokkal: Szereld a papucsokat a deszka széleihez közelebbi pontokra a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Ha a deszka középvonalához közelebbi pontokon rögzíted a papucsokat, úgy a kezdők számára kezesebben fog viselkedni a deszka. Ezt a beállítást nekik ajánljuk.
 4. Hátsó Sarkok: A deszka hátsó sarkait úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legkönnyebben el tudjon emelkedni a vízfelszínről, így a foil segítségével repülhess. A talp duplán konkáv felülete is segít a minél könnyebb elemelkedésben amellett, hogy egy esetleges vízérintéskor csökkenti az esés kockázatát.
 5. Full Deck Pad: A puha tapintású EVA deck borításnak hála egész napos csúszás után sem dörzsölődik ki a talpad.

 

Gyártó honlapja: Levitator deszka

További információk

Windsurf Foil deszka méret

150, 160