Home > Shop > Gnarwhal ~ wakesurf

Gnarwhal wakesurf

229 900 Ft

Ingyenes szállítás

A legjobb választás a progresszív és agresszív csúszáshoz, nagy wake hullámhoz, nagy ugrásokhoz, és all-around hasításhoz. A rövid orr és széles farok óriási felületet és – rövid hosszához képest – jó kiemelkedést adnak a GNARWHAL-nak, mindezek mellett a sebességszerzés és a hullámcsúcsról elpoppolás mesterévé teszik azt. FCS II szerszám nélkül állítható szkeg foglalatok quad beállítással lettek a farokrészen elhelyezve, így a quad és twin fin beállítások másodpercek alatt cserélhetők.

Méretek:

4’6” / 4’10”

Amiért szeretni fogod a GNARWHAL deszkát:

Felhozatalunk legjobb darabja arra a célra, hogy a hullámcsúcson gyakorolj, pumpálással sebességet szerezz, ugrásokhoz poppolj, és felfedezd a progresszív szörfös stílusod.

Részletek:

FCS II szkeg technológia

Az FCS II szkeg technológia lehetővé teszik a tetszőleges szkegbeállítást amikor csak akarod, szerszámok használata nélkül. Válassz többféle beállítás közül, például thruster, quad, twin vagy single – deszkádtól függően. Az FCS II foglalatok kompatibilisek minden FCS szkeggel, így tetszőlegesen testreszabhatod a beállításokat.

Lapos orrú, széles farkú progresszív szörfös forma

Tervezőink számára lehetőségeket nyújt, hogy több felülettel és űrtartammal láthassanak el egy rövidebb deszkát, amely belefér a hullámzsebbe. A megnövelt felület nagyszerű a nagyobb termetű szörfösöknek, vagy azoknak, akik ütősebb poppra vágynak a hullámcsúcsról.

Dupla konkáv deszkatest

A dupla konkáv deszkatest anélkül segíti az iránytartást, hogy a sebesség kárára válna, illetve az élről élre váltást is könnyíti.

Gyors rocker vonal

A siker kulcsa a kis hullámok meglovaglásakor, és amikor elengeded a kötelet a hajó mögött.

EVA deszkapárna

Érintésre sima és vízesen tapadó új EVA csúszásgátló párnáink se nem túl puhák, se nem túl kemények. Pont olyan, amilyennek szeretjük.

Kettős öblösen süllyesztett csatornák

A lábujj- és sarokéleknél elhelyezkedő csatornák extra “harapósságot” adnak a deszkának, amikor belekapnak a wake hullámba. Szinte szkegszerű érzést keltenek az éleken, amelyekkel kicsit csalhatsz, hogy a hullám sweet spotján maradhass és megúszhasd a kicsúszásokat.

Központi gerinc

Segíti a súly áthelyezését a lábujjhegy és a sarok felöli élek között.

Agresszív orr rocker

Egy nagyobb kanálszerű deszkaorr segítségével a deszka eleje mélyebbre nyomható, valamint lehetővé teszi az erőteljesebb carvingot a deszkaorr leszúrásának aggodalmai nélkül.

 

Gyártó honlapja: Gnarhwal

További információk

Wakesurf méret

4'6", 4'10"