Home > Shop > Cobra Cat XR ~ wakesurf

Cobra Cat XR wakesurf

269 900 Ft

Ingyenes szállítás

A COBRA CAT klasszikus szörf formájú kialakítás minden Kelly Slater típusnak, akik a durva és mély carvingolást részesítik előnyben a tökéletesen fürge és hullám metsző teljesítmény érdekében. A behúzott farok lehetővé teszi, hogy a szörfös szűkebben forduljon a hullámzsebben, és megszakítás nélkül libbenhessen élről élre. A COBRA CAT thruster FCS II beállítással lett ellátva, mellyel a konfiguráció másodpercek kérdése. Laza és játékos elrugaszkodásra vágysz a csúcsról? Menj a twin fin beállítással. Több irányításra vágysz a hullám ajkán és nagyobb stabilitásra kezdőknek? Tedd át thrusterbe.

 

*Az XR változat jellegzetessége a beágyazott karbon szövet, amely több merevséget és erőt, valamint az álló felületen extravagánsabb külsőt kölcsönöz a COBRA CAT-nek.

 

Méretek:

4’8”

Amiért szeretni fogod a COBRA CAT XR deszkát:

Egy klasszikus forma, amit a hajóról mindenki élvezni fog. Fürge és lendületes, valamint elég sebessége van ahhoz, hogy eldobhasd a kötelet és komoly édesvízi hullámokat lovagolhass.

Részletek:

Karbon mátrix boritás az erősségért és stílusért

Növeli a deszka erősségét a kulcsfontosságú helyeken, ezzel lehetővé teszi a könnyedebb felépítést az ízlésesen felfejlesztett szörfös kialakításhoz.

FCS II szkeg technológia

Az FCS II szkeg technológia lehetővé teszik a tetszőleges szkegbeállítást amikor csak akarod, szerszámok használata nélkül. Válassz többféle beállítás közül, például thruster, quad, twin vagy single – deszkádtól függően. Az FCS II foglalatok kompatibilisek minden FCS szkeggel, így tetszőlegesen testreszabhatod a beállításokat.

EVA deszkapárna

Érintésre sima és vízesen tapadó új EVA csúszásgátló párnáink se nem túl puhák, se nem túl kemények. Pont olyan, amilyennek szeretjük.

Dupla konkáv deszkatest

A dupla konkáv deszkatest anélkül segíti az iránytartást, hogy a sebesség kárára válna, illetve az élről élre váltást is könnyíti.

Központi gerinc

Segíti a súly áthelyezését a lábujjhegy és a sarok felöli élek között.

Kettős öblösen süllyesztett csatornák

A lábujj- és sarokéleknél elhelyezkedő csatornák extra “harapósságot” adnak a deszkának, amikor belekapnak a wake hullámba. Szinte szkegszerű érzést keltenek az éleken, amelyekkel kicsit csalhatsz, hogy a hullám sweet spotján maradhass és megúszhasd a kicsúszásokat.

Klasszikus szörfös forma

Hagyományos szörfdeszka körvonal, amely ideális az agresszív rövid deszkás szörfösöknek.

Gyors rocker vonal

A siker kulcsa a kis hullámok meglovaglásakor, és amikor elengeded a kötelet a hajó mögött.

 

Gyártó honlapja: Cobra Cat XR

 

További információk

Wakesurf méret

4'8"