Home > Shop > Coaster ~ wakesurf

Coaster wakesurf

214 900 Ft

Ingyenes szállítás

A COASTER küldetése a nevében rejlik – a lebegés. Bárhol, bármikor, bármilyen hajóhoz. Egy felnagyított skimboard-inspirált kialakítás lapos rocker vonallal és hatalmas felülettel, tökéletes bárkinek, akinek a kívántnál kisebb hullámok jutnak, vagy nehézkes a kötél elengedése után lépést tartania a hullámmal.

 

 

Méretek:

5’0”/ 5’3″

Amiért szeretni fogod a COASTER deszkát:

Felhozatalunk legjobb darabja a tökéletlen hullámokra és az olyan riderek számára, akiknek nehezen megy a kötél elengedése után a szörfözés – mindezt egy felsőbb kategóriás kialakítással.

Részletek:

Karbon mátrix boritás az erősségért és stílusért

Növeli a deszka erősségét a kulcsfontosságú helyeken, ezzel lehetővé teszi a könnyedebb felépítést az ízlésesen felfejlesztett szörfös kialakításhoz.

Testre szabható szkeg beállítások (thruster)

3 db 5.08 cm-es (2 inch) G10 levehető szkeg. Válaszd akár a thruster, quad, twin fin vagy single fin beállításokat – szabd testre csúszásod igényeid szerint.

Nagy felület

Az egyik kulcsfontosságú hozzávaló a kötél nélküli csúszáshoz – mindegy, hogy a hullám kicsi, a rider nagy, vagy más előnytelen körülmény nehezíti a siker elérését, a megnövelt felület jobban kiemeli a szörföst a vízből és csökkenti a húzáshoz szükséges erőt.

Enyhe orr rocker

Pont elég ahhoz, hogy ne szúrd le az orrát a deszkának, de kevés ahhoz, hogy lelassítson. Az arany középút.

Gyors rocker vonal

A siker kulcsa a kis hullámok meglovaglásakor, és amikor elengeded a kötelet a hajó mögött.

Tűszerű (pin) farok kialakítás

Hagyományos szörfdeszka forma, könnyű vele az éles kanyarodás és az agresszív ráfordulás a hullámra, tökéletes a profi élezésre a hullámon.

Dupla konkáv deszkatest

A dupla konkáv deszkatest anélkül segíti az iránytartást, hogy a sebesség kárára válna, illetve az élről élre váltást is könnyíti.

 

A gyártó honlapja: Coaster

 

 

További információk

Wakesurf méret

5'0", 5'3"