Home > Shop > 2021 Space Mob Directional ~ wakeboard

2021 Space Mob Directional wakeboard

129 900 Ft

Ingyenes szállítás

Egy új asszimetrikus forma vidám mókákhoz, mely a vízen friss és játékos eleme lesz a napodnak. E deszka megvásárlásával tiszteletbeli tagként automatikusan bekerülsz a Space Mob wakeboard csapatba.

[vasarloi-informaciok-list id=\"/wakeboard-flex-tablazat-2020/\"]

Az invázió kezdetét vette! A vadonatúj asszimetrikus SPACE MOB lap – avagy “az űrbéli sírkő” megérkezett, hogy megmentsen minket a nem-túl-távoli disztópikus jövőnktől. Ez művészet… NEM… ez tudomány… VÁRJ… ez most.. görbe!? Hívd ahogy akarod, de egy biztos: ez a deszka garantálja, hogy mókásabbá tesz bármit, amit csinálsz vele! A perectől a kalácsig, az orr merítéstől az arany ásásig, múmiaként feltekeredett wrap trükköktől a Crail, Japan és Rocket grabekig, füvön karvingolástól a teljesen kötés mentes pálya körüli sétálgatásig – ez a board nem azért készült, hogy komolyan vegyék. Ehelyett inkább, hogy segítsen visszatérni az elsődleges szenvedélyedhez, a vízen járáshoz. Újra és újra teszteltük, de mind hiába: sajnos a telítettség miatt nem tudtuk beolvasztani az ördögi farokrészt 2020-ra, de reményeink szerint ez majd 2021-ben sikerülni fog.

Amiért szeretni fogod a SPACE MOB lapot:

A SPACE MOB egy teljesen új asszimetrikus kialakítás, pont a kellő helyeken elhelyezkedő rugalmassági pontokkal és inzertekkel azon ridereknek, akik radikálisan új megjelenésre és élményre vágynak a vízen.

Részletek:

Irányított forma

A Space Mob széles orr- és keskeny farokrésze tengelypontot képez a deszkalap elülső negyedében, melynek eredménye a “rock and roll” stílusú élváltás – szörfözz élről élre és figyelj a switchben való érkezésekkor!

Fecske farok

Radikális visszatérés a dizájnban, kizárólag a Space Mob 160cm deszkákon. Minden amit tudunk, hogy nagyszerűen néz ki fotókon és pokolian menő.

Asszimetrikus körvonal

A Space Mob csapat által tervezett koporsó alakú körvonalnak látszólag semmi értelme, de csak úgy ítélkezz, miután az első körödben belekarcoltál a víztükörbe.

Folyamatos rocker profil

Nagyobb sebesség a vízen, hosszabb csúszás kevésbé fáradt karokkal, izgalmas, gyors és élvezetes érzés.

Singleshot fúziós oldalfalak

Átültettük a nagykeménységű uretán gördeszka kerekekhez használatos technológiát deszkalapjaink éleire. Innovációs gyártási folyamatunkkal gyakorlatilag egybe olvasztottuk az éleket a maggal, ezzel páratlan ütés elnyelést és tartósságot elérve.

Grafikát készítette: Wesley Mark Jacobsen

Nem csak egy egyszerű minta, hanem zseniális műalkotás.

Atom famag

Függőlegesen lemezelt famag szerkezet adja a Slingshot deszkák híres érzetét és rugalmasságát.

Ballisztikus talp

A deszkád és a megcsúszott felületek közötti 0.7mm golyóálló védelmet nyújtó park talpunkat agresszív riderek zúzzák évek óta, kiérdemelve a hitelesítő pecsétet.

Karbon alap inzertek

Könnyű, rugalmas és szuper erős inzertjeink szénrosttal lettek erősítve lapba dolgozásuk előtt. Csökkentik az összsúlyt, növelik a húzóerőt és folyamatosabb rugalmasságot engednek a kötések alatt.

 

 

További információk

Wakeboard méret

160 cm