Home > Shop > Sentry V2 ~ All-Around Bar

Sentry V2 All-Around Bar

239 900 Ft

Ingyenes szállítás

A célunk a legjobb all-around bar megalkotása volt, amely semmilyen kompromisszumot nem enged a kényelem, megbízhatóság, használhatóság vagy tartósság terén.

 

A csomag tartalma:

Sentry V2 Kite Bár, Sentry Bár táska, rövid freeride leash, Sentry Bár használati útmutató

– 17″ Bár x 20 méteres zsinórral

– 20″ Bár x 22 méteres zsinórral (+2 méter toldás) 

– 23″ Bár x 27 méter zsinór

AZ ÚJ DIZÁJN

A Sentry V2 kite bar nagy teljesítményű SureShot Click-In Biztonsági Rendszerünket használva egy intuitív és megbízható kattintós chicken loopot alkalmazunk, amely olyan egyszerű és könnyű, mint egy biztonsági öv. A Sentry V2 kite bar csökkentett átmérőjű, 26 mm-es markolata és ergonomikus alakja a legmagasabb kényelmet nyújtja, a Variable FlyTech zsinórok pedig közel nulla nyúlást biztosítanak, legjobb tartósság és minimális tömeg mellett.

 

SureShot Quick Release

A Sentry V2 kite bar a SureShot rendszerrel kerül piacra. Ez az ISO tanusítvánnyal rendelkező rendszer bármilyen kritikus helyzetben működni fog, A biztonsági öv stílusú mechanizmussal a quick release-t csak el kell lökd magad felől hogy aktivált a saftey rendszert, majd ha újra összeraktad a bar-t egy mozdulattal bekattinthatod a chicken loopot.

Variable FlyTech Lines

2024-re teljesen új zsinórokkal szereltük bar-unkat, melyek jóval vékonyabbak, csökkentve a súlyt és javítva az aerodinamikai viselkedést. A Variable FlyTech zsinórok 12x SK99 Dyneema-ból készülnek, rendkívül ellenállóak, UV álló és előnyújtott állapotban kerülnek beszerelésre, hogy hosszú időn át hű társad legyen ez a bar. Az első zsinórok 1,8 mm a kormányzsinórok pedig 1,6 mm átmérőjűek a legkisebb ellenállás érdekében.

26mm Bar átmérő 

Csökkentettük a bar markolatának átmérőjét 28-ról 26 mm-re. Ezzel ergonómikusabb fogást és alacsonyabb tömeget értünk el.

SlimTrim Depower

Leegyszerűsítettük a depower farkasfog rendszerét, ezzel is könnyítve a használatát. A clem rozsdamentes acélból készül, mellyel magabiztosan állíthatod az ernyő szögét, így az ezon keletkező húzóerőt.

MotoPush EVA markolat

A MotoPush EVA bevonat a markolaton rendkívül kényelmes fogást biztosít, mégis rendkívül időtálló.

Optimalizálható zsinórhossz

A különböző méretű bar-okat jól átgondolt zsinór hosszakkal kínáljuk. A 17”-os bar 20 méteres zsinórokkal, a 20”-os bar 22 méteres zsinórokkal és 2 méteres hosszabbítással a 23”-os bar pedig 27 méteres zsinórokkal érkezik.

 

Sentry V2 kite bar gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Bar méret

17", 20", 23"