Puddle Dumper mérettáblázat

Hosszúság (cm) Térfogat (L) Szélesség (cm) Vastagság (cm) Súly (Kg)
175
120
45
2.5
3

Home > Shop > Puddle Pumper V1 ~ Pumper Board

Puddle Pumper V1 Pumper Board

164 900 Ft

Ingyenes szállítás

Raktáron

Mérettáblázat

A Puddle Pumper szinte magától lebeg és ultratartós Compression Molded Construction-t használ, amely ellenáll a dokról pumpálás kihívásainak.

 

Csomag tartalma:

Puddle Pumper V1 Foil deszka

 

A közel nulla flexibilitásnak köszönhetően a Puddle Pumper javítja a hatékonyságot, az összes energiát a pumpálásba fordítva. A domború orr tompítja a vízreérkezéseket, és a barázdák tökéletes tapadást biztosítanak a futva induláshoz. Az állítható foil csatlakozás lehetővé teszi a tökéletes foil elhelyezkedés beállítását a legjobb személyre szabáshoz.

 

Amiért megalkottuk a Puddle Pumper V1 foil boardot

Egy kompakt foil deszkát akartunk, amely teljesen lábbal pumpáláshoz optimalizált.

 

Puddle Pumper V1 Board Jellemzői:
  1. Szerszám Nélkül Szerelhető Szkegek: Csak pattintsd be a szkegeket a helyükre és már csúszhatsz is. Pillanatok alatt alakíthatod foil deszkádat wakesurf deszkává.
  2. EVA Deck Pad: Nem túl puha, nem túl kemény, pont olyan ahogy mi szeretjük.
  3. Állítható Bekötési Pontok: Jól variálható bekötési pontok. Használd ki a talp változtatható rögzítési pontjait, hogy előrébb vagy hátrébb tudd mozgatni a foil csatlakozási pontját a deszkádon. Told hátra ha nagyobb sebességgel csúsznál és kisebb felhajtóerőre van szükséged, de ha a legnagyobb felhajtóerőt szeretnéd elérni a kisebb sebességű csúszásokhoz, akkor a deszka orrához legközelebbi ponton rögzítsd a foilod.
  4. Magas Emelkedésű Rocker Forma:
  5. Klasszikus Dupla Szeg Elkrendezés: A foil szárnyat cseréld le a csomagban található szegekre és már indulhat is a vaksurf session-öd
  6. Board Állvány Kompatibilitás: Akár a foilt rászerelve is elfér a modern wakeboard és szörf állványokon.

 

Gyártó honlapja: Puddle Pumper V1 Board