Home > Shop > Misfit Carbon V11 ~ Freeride Twin Tip Deszka

Misfit Carbon V11 Freeride Twin Tip Deszka

309 900 Ft

Ingyenes szállítás

Szerettük volna a legendás Misfit twin tip deszkánkat még tovább javítani, ezért szénszálas kompozit anyagból is elkészítettük a legnagyobb teljesítmény elérése érdekében.

 

Csomag tartalma:

Misfit Carbon V11  freestyle deszka, 4db 1,75”-os fin, markolat

 

Az Új Dizájn

A Misfit Carbon V11 a legkönnyebb és legsokoldalúbb verzió, mely elképesztő teljesítményt nyújt a szénszálas kompozit anyagának köszönhetően. A konkáv csatornának hála sima, fröcskölésmentes siklást biztosít, lapos rocker formája és közepes rugalmassága garantálja a könnyed krajcolást és a sima siklást a hullámokon.

 

Jellemzők

NEW FULL CARBON CONSTRUCTION

A Misfit Carbon V11 teljes egészében szénszálas anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy a deszka hihetetlenül erős és könnyű. Ez a teljesen új konstrukció robbanékony pop és trükk lehetőséget biztosít, melyet könnyű megvalósítani.

KOROYD TIP AND TAIL

Hőkezeléssel készült műanyag insertekkel csökkentettük a nose és a tail részek súlyát és javítottuk a rugalmasságát.

ATOMIC WOOD CORE

A fenntartható erdőgazdálkodásból származó Paulownia famag adja a már jól ismert Slingshot érzést. A függőlegesen lemezelt faszerkezet biztosítja az egyenletes rugalmasságot és strapabírást a deszka teljes hosszán.

CARBON BEDROCK INSERTS

Könnyű, rugalmas és strapabíró szénszálas inserteket használunk, melyek csökkentik a deszka súlyát és javítják a rugalmasságát.

CONCAVE HULL

A talpon végighúzódó konkáv csatorna simább siklást és könnyebb krajcolást biztosít.

SINGLE SHOT FUSION SIDEWALLS

Átültettük a nagy szilárdságú uretán gördeszka kerekekhez használt technológiát deszkáink éleire. A legfejlettebb gyártási technológiánk segítségével gyakorlatilag egybeolvasztottuk a deszka élét a famaggal, ezzel egy bombabiztos konstrukciót megalkotva.

NACA TECH CHANNELS

A precíziós lézer technológiával kivágott ívelt csatornák a deszka alján szinte porszívóként szívják el a vizet a deszka közepétől a vége felé. Ez az irányított vízáramlás az oka annak, hogy nagy sebességgel tudsz siklani miközben végig 100%-os kontroll alatt tartod a deszkád.

Egyenletes Rocker Forma

Ez a forma teszi lehetővé, hogy nagy sebességnél is kitűnően tudj kanyarodni, nagyot tudj poppolni és puhán érkezz bármekkorát is ugrasz.

 

Gyártó honlapja: Misfit Carbon V11

További információk

Twin Tip méret

137, 143, 147