Space Mob kötés mérettáblázat

US EUR UK CM
4
35,5
3,5
23
5
37
4,5
24
6
38
5,5
24,5
7
39
6,5
25
8
41
7,5
26
9
43
8,5
26,5
10
44
9,5
27
11
45
10,5
28
12
46
11,5
28,5
13
47
12,5
29

Home > Shop > 2023 Space Mob ~ férfi wakeboard kötés Kivehető béléses gumipántos

2023 Space Mob férfi wakeboard kötés Kivehető béléses gumipántos

179 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A Space Mob Boots a világ legjobb kábel wakeboardosainak a választott kötése. Ezek az eredeti kétrészes kábelpálya specifikus kötések, amelyek megvédik a lábat a parton való sétálás közben, egészen vissza a starthoz, és tökéletesen rögzítik a lábat a parkban való cirkálás közben.

 

Csomag tartalma:

2023 Space Mob wakeboard kötés, kivehető bélés, 1 szett gumipánt, K9 foglalati rendszer

A 2023 Space Mob wakeboard kötés tökéletes választás minden kábel wakeboardosnak. Több mint egy évtizednyi fejlődésnek köszönhetően a Slingshot eredeti kétrészes kötése ma már csúcskategóriás lábbeliként szerepel a piacon. Nem is véletlen, hogy ez az egyik leggyakrabban előforduló kötés majdnem minden wakeboard pályán.

A kötés egy belső cipő részből és egy külső héjból áll. A belső cipő saját fűzővel rendelkezik, míg a külső héj 3 gumipánttal rögzíti a lábat. A kötés puhítható a kivehető nyelvnek köszönhetően, ami által a Space Mob kötés az egyik legkényelmesebb modell a kínálatunkban.

 

Amiért megalkottuk a 2023 Space Mob wakeboard kötés-t:

Azért alkottuk meg a Space Mob kötést, hogy minden kategóriában a legjobban teljesítő kötés legyen. Kinézetben, érzésben, és mindenben… Minden a helyén van és a Space Mob csapata 110%-ban áll emögött a surranó mögött – Tekints úgy a Space Mob-ra, mint a kábeles wakeboard kötések “unikornisa”.

Amiért imádni fogod a 2023 Space Mob wakeboard kötés-be:

 • A Space Mob bélésben flangálni a parkban olyan érzés, mint VIP backstage belépőt viselni a kedvenc koncerteden.
 • A csúcsminőség és a kényelem garantált, és az érzés, hogy “a csapat része vagy” egy plusz bónusz.

AMI ÚJDONSÁG 2023-ban:

Kibővítettük a mérettartományt, amely már tartalmazza a 36-37-es méreteket (US 4-5).

 

Jellemzői:

 • K9 Mounting System – K9 foglalati rendszer:
 • A Slingshot K9 foglalati rendszere egyenletes kapcsolatot biztosít a wakeboard és a kötés között, kiküszöböli a lábujjhegy és sarok elemelkedését, és teljesen testreszabható pozíció beállíthatóságot tesz lehetővé, így pontosan olyanra állíthatod a terpeszt, amilyenre csak szeretnéd.
 • Bottomless Base System – Közvetlenül érinkező cipőtalpak:
 • Ennek a kötési technikának hála, sokkal jobban kapcsolódhatsz a deszkádhoz és a vízhez. A cipőbélés alja közvetlenül érintkezik a wakeboarddal, ezáltal sokkal nagyobb irányíthatóságot és hajlíthatóságot adva a deszkádnak, amelynek így a reakcióideje is érezhetően gyorsabb lesz.
 • Gummy Strap Closure System – Gumipántos zárórendszer:
 • A gumipántos zárórendszerünk forradalmi változást hozott a wakeboardosok világába, amelynek köszönhetően olyan szorosra zárhatod a kötésed amennyire csak akarod, és egyben tökéletes nyomást tudsz vele gyakorolni a deszkára.
 • Built-In J Bars – Beépített saroktámasz:
 • A bélések sarkában a beépített bokamerevítő párnák védik a rider bokáját, kényelmet és stabilitást biztosítva.
 • 3D-Molded Tongue – 3D nyomtatott nyelv:
 • A 3D-s nyomtatott nyelvnek köszönhetően lábad úgy passzol a kötésbe, mint “kéz a kesztyűbe”, olyan érzés lesz mintha a lábadra öntötték volna.
 • Removable / Walkable Liners – Kivehető bélések:
 • A kötés belseje kivehető, így akár lábbeliként is használható a starthoz való visszasétálás közben.A Space Mob kivehető béléseket jelentősen továbbfejlesztették, erősebb anyagokkal, jobb varrási technikákkal és még sok mással… A cipőnek hála semmi sem bánthatja a lábadat, legyen szó kavicsról, gazról vagy bogarakról. Úgy tervezték meg őket, hogy mégvédjék a wakeboardosokat még a világ legsziklásabb partjain is.
 • Custom Flex Options – Variálható keménység:
 • A kötés kivehető nyelvének köszönhetően tetszés szerint állítható annak keménysége. A cipőnyelvvel keményebb lesz a kötés és jobb lesz a tartása. A nyelv nélkül puhább érzetet fog nyújtani és több teret ad a lábnak a mozgásban.

 

2023 Space Mob wakeboard kötés gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Kötés méret

43