Option Tech kötés mérettáblázat

FÉRFI US EUR UK CM
S-M
6-9
36-40
3,5-6,5
22-26
M-L
10-12
41,5-44
7,5-9,5
26-27
L-XL
13+
45+
10,5+
28+
NŐI
S-M
4-7
35,5-39
3,5-6,5
22-26
M-L
8-10
41-44
7,5-9,5
26-27
L-XL
11+
45+
10,5+
28+

Home > Shop > 2023 Option ~ Női férfi gyerek Nyitott wakeboard kötés gumipántos

2023 Option Női férfi gyerek Nyitott wakeboard kötés gumipántos

99 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A Slingshot Option a legminőségibb és legkényelmesebb nyitott kötés, amit a piacon találhatunk. Zárt rokonaival ellentétben egyszerre nem csupán egy lábméretre passzol, így akár többen is használhatják. Tökéletes választás családok, baráti társaságok számára vagy azon ridereknek, akiknek a lába még növésben van.

Csomag tartalma:

2023 Option wakeboard kötés, 1 szett gumipánt, Standard foglalati rendszer

 

A Slingshot 2023 Option wakeboard kötés a legminőségibb és legkényelmesebb nyitott kötés, amit a piacon találhatunk. Zárt rokonaival ellentétben egyszerre nem csupán egy lábméretre passzol, így akár többen is használhatják. Tökéletes választás családok, baráti társaságok számára vagy azon ridereknek, akiknek a lába még növésben van. A háromzónás gumipántos rögzítésnek köszönhetően olyan szorosra állítható a kötés, amennyire csak a használója szeretné.

A „kikötődéstől”/meglazulástól sem kell tartani, a pántok meg sem moccannak, amíg azt máshogy nem akarjuk. Ehhez még hozzájön a 3D nyomtatott nyelv, a beépített saroktámasz és a deszkával közvetlenül érintkező talpak. Nem túlzást azt állítani, hogy ha nyitott kötésben gondolkodsz a lehető legjobb választás az Option!

 

Amiért megalkottuk a 2023 wakeboard  Option kötést:

Az Option kötést azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy prémium minőséggel és funkciókkal ellátott wakeboard kötést kínálhassunk a nyitott orrú bakancsok piacán.

Amiért imádni fogod a 2023 Wakeboard  Option kötést:

  • Az Option a legminőségibb és legkényelmesebb nyitott kötés, amit a piacon találhatunk.
  • Egyszerű, könnyű és másodmagaddal is megosztható.

 

Részletek:

  • Bottomless Base System – Közvetlenül érinkező cipőtalpak:
  • Ennek a kötési technikának hála, sokkal jobban kapcsolódhatsz a deszkádhoz és a vízhez. A cipőbélés alja közvetlenül érintkezik a wakeboarddal, ezáltal sokkal nagyobb irányíthatóságot és hajlíthatóságot adva a deszkádnak, amelynek így a reakcióideje is érezhetően gyorsabb lesz.
  • Gummy Strap Closure System – Gumipántos zárórendszer:
  • A gumipántos zárórendszerünk forradalmi változást hozott a wakeboardosok világába, amelynek köszönhetően olyan szorosra zárhatod a kötésed amennyire csak akarod, és egyben tökéletes nyomást tudsz vele gyakorolni a deszkára.
  • Built-In J Bars – Beépített saroktámasz:
  • A bélések sarkában a beépített bokamerevítő párnák védik a rider bokáját, kényelmet és stabilitást biztosítva.
  • 3D-Molded Tongue – 3D nyomtatott nyelv:
  • A 3D-s nyomtatott nyelvnek köszönhetően lábad úgy passzol a kötésbe, mint “kéz a kesztyűbe”, olyan érzés lesz mintha a lábadra öntötték volna.

2023 Option nyitott wakeboard kötés gyártó honlapja: Slingshot Sports

 

További információk

Kötés méret

M/L