Jewel kötés mérettáblázat

US EUR UK CM
6
36
3,5
23,5
7
37,5
4,5
24
8
38,5
5,5
25
9
40
6,5
25,5
10
42
7,5
26

Home > Shop > 2023 Jewel ~ női wakeboard kötés Fix béléses Gyorsszorítós gumipántos

2023 Jewel női wakeboard kötés Fix béléses Gyorsszorítós gumipántos

149 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A Jewel a prémium minőségű zárt wakeboard kötésünk csajok számára, akár hajó mögött akár wakeparkban szeretnél csúszni.

 

Csomag tartalma:

2023 Jewel wakeboard kötés, 1 szett gumipánt, K9 foglalati rendszer

 

A 2023 Jewel wakeboard kötés a prémium minőségű zárt bakancsunk kizárólag csajok számára lett tervezve. A dupla fűzős és a két zónás gumipánt technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábra, egyben rögzítve azt. Mindeközben hihetetlenül kényelmes, hogy minél tovább tudj csúszni! Mindegy, hogy hajó mögött vagy a wakeparkban szeretnél csúszni, a Slingshot Jewel lesz a nyarad cipője!

A közel egy évtizedes tapasztalatnak és a folyamatosan fejlődő formájának hála a Jewel a lehető legnagyobb magabiztosságot és komfortérzetet nyújtja! Ajánljuk minden hölgy rider számára, akik hosszasan szeretnek a vízen lenni és prémium zárt kötést keresnek.

 

Amiért megalkottuk a 2023 Jewel wakeboard kötést:

Kifejezetten csajoknak tervezetük a 2023 Jewel wakeboard kötést, hogy maximális támogatást és prémium minőséget nyújtsunk. Pehelykönnyű súlya és a kötés áramvonalassága tökéletes a haladó hajós és kábelpályás wakeboardosoknak is.

Amiért amiért imádni fogod a 2023 Jewel wakeboard kötést:

A Jewel a minőség, a kényelem és a stílus tökéletes ötvözete csajok számára, amibe közel egy évtizedes tudásunkat fektettük!

 

Részletek:

 • K9 Mounting System – K9 foglalati rendszer:
 • A Slingshot K9 foglalati rendszere egyenletes kapcsolatot biztosít a wakeboard és a kötés között, kiküszöböli a lábujjhegy és sarok elemelkedését, és teljesen testreszabható pozíció beállíthatóságot tesz lehetővé, így pontosan olyanra állíthatod a terpeszt, amilyenre csak szeretnéd.
 • Bottomless Base System – Közvetlenül érinkező cipőtalpak:
 • Ennek a kötési technikának hála, sokkal jobban kapcsolódhatsz a deszkádhoz és a vízhez. A cipőbélés alja közvetlenül érintkezik a wakeboarddal, ezáltal sokkal nagyobb irányíthatóságot és hajlíthatóságot adva a deszkádnak, amelynek így a reakcióideje is érezhetően gyorsabb lesz.
 • Gummy Strap Closure System – Gumipántos zárórendszer:
 • A gumipántos zárórendszerünk forradalmi változást hozott a wakeboardosok világába, amelynek köszönhetően olyan szorosra zárhatod a kötésed amennyire csak akarod, és egyben tökéletes nyomást tudsz vele gyakorolni a deszkára.
 • Built-In J Bars – Beépített saroktámasz:
 • A bélések sarkában a beépített bokamerevítő párnák védik a rider bokáját, kényelmet és stabilitást biztosítva.
 • 3D-Molded Tongue – 3D nyomtatott nyelv:
 • A 3D-s nyomtatott nyelvnek köszönhetően lábad úgy passzol a kötésbe, mint “kéz a kesztyűbe”, olyan érzés lesz mintha a lábadra öntötték volna.
 • Lower Lace + HHD System – Dupla fűzős + HHD sarokleszorító rendszer:
 • A Slingshot sarokleszorító (Heel Hold Down – HHD) rendszere az alsó fűző részt egészíti ki. Egyszerre öleli tökéletesen körül a lábujjakat, miközben a sarkad is pontosan ott van és marad a kötésben, ahol lennie kell. Minden irányból tartva a sarkat növeli a kényelmet és a biztonságos illeszkedést.

 

2023 Jewel wakeboard kötés gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Kötés méret

38,5