Jewel kötés mérettáblázat

US EUR UK CM
6
36
3,5
23,5
7
37,5
4,5
24
8
38,5
5,5
25
9
40
6,5
25,5
10
42
7,5
26

Home > Shop > 2022 Jewel ~ wakeboard kötés

2022 Jewel wakeboard kötés

149 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A Jewel a csúcs minőségű fix béléses wakeboard kötésünk kizárólag csajok számára.

 

2022 Jewel női wakeboard kötés  az alsó fűzős rendszer és a kétzónás gumipántos zárrendszer, teljes mértékű személyre szabást garantál mindenkinek, ott, ahol a legnagyobb szüksége van rá.

 

Akár hajó után csúszol, akár egy parkban szaggatod a kötelet, a Jewel kötés közel egy évtizedes tapasztalattal és evolúcióval maximalizálja a riderek magabiztosságát és könnyebbé teszi a vizen töltött hosszú csúszások kivitelezhetőségét a riderek számára a világ minden szegletéből.

 

Amiért megalkottuk a 2022 Jewel kötést:

Kifejezetten csajoknak tervezetük a Jewel speciális kötést, hogy a maximális teljesítményt és kreativitást hozzuk ki belőlük.Pehelykönnyű súlya és a kötés áramvonalassága tökéletes a haladó hajós és kábeles wakeboardosoknak is.

Amiért egyből beleszeretsz a 2022 Jewel kötés-be:

A Jewel a minőség, a kényelem és a stílus tökéletes ötvözete csajok számára,amibe közel egy évtizedes tudásunkat fektettük! 

 

Részletek:

Különböző színű cserélhető gumipántok

Végre egy egyszerű és eredményes megoldás arra a problémára, amely a wakeboard kötések megjelenése óta jelen van. Szuper erős, nagyon feszes, hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült forradalmi zárrendszer, hogy a lábad szoros nyeregben maradjon. Vége az idővel fellépő lazulásnak! A pántok akkor nyúlnak, amikor megfeszíted őket, majd összeszorítják a kötést amíg csúszol. Könnyen cserélhetőek és két különböző színű szettben érkeznek, így saját stílusod szerint szerelheted fel a bakancsot.

K9 foglalati rendszer

2021-ben is folytatólagosan a Slingshot K9 foglalati rendszere egyenletes kapcsolatot biztosít a wakeboard és a kötés között, kiküszöböli a lábujjhegy és sarok elemelkedését, és teljesen testreszabható pozíció beállíthatóságot tesz lehetővé, így pontosan olyanra állíthatod a terpeszt, amilyenre csak szeretnéd.

Kovácsolt alumínium foglalati sín

A nehéz bakancsok ideje lejárt. A Slingshot kovácsolt alumínium foglalati sínei hihetetlenül erősek és könnyűek, melyek könnyebb teljes wakeboard szettet eredményeznek. Könnyebb és erősebb? Ezt nem nagyon lehet felül múlni.

Kétzónás zárrendszer

Az alsó fűzős cipőrész kombinálva a védjegynek számító sarok lefogó (HHD) rendszerünkkel biztosítja a kötés alsó felét, míg a felső gumipánt lehetővé teszi, hogy a rider testre szabhassa a bokája körüli feszességet. Minden formájú és méretű láb jöhet, de kérjük azért pár havonta vágd le a körmeid.

HHD rendszer

A Slingshot sarok lefogó (Heel Hold Down – HHD) rendszere az alsó fűző részt egészíti ki. Mivel az alsó rész szűkített, így a sarkat minden irányból tartva növeli a kényelmet és a biztonságos illeszkedést.

Közvetlen érintkező cipőtalpak

A kötés alap már a múlté. A Slingshot direkt érintkező talpaival csökkennek a kötés által keltett nyomok a deszkán, illetve jobban engedik annak természetes hajlékonyságát. A közvetlen érintkezéssel a board reakcióideje azonnali, amikor épp a sarok vagy lábujjhegy felöli élre helyezed a testsúlyod, ezzel segítve a ridert érezni és irányítani a wakeboardot, illetve erősíteni a kapcsolatot a deszka és használója között.

 

2022 Jewel női wakeboard kötés gyártó honlapja: 2022 Slingshot Jewel

 

További információk

Kötés méret

36, 37,5, 38,5, 40, 42