Home > Shop > Ufo V2 ~ kite ernyő

Ufo V2 kite ernyő

334 900 Ft404 900 Ft

Ingyenes szállítás

Az elődmodell kitűnő tulajdonságait könnyített alapanyagokkal fejlesztettük tovább a 2. verzió esetében, így elérve a még nagyobb foil teljesítményt.

 

Csomag tartalma:

UFO V2 ernyő, Compact UFO Kite táska

 

A kiszélesített méretválaszték garantálja, hogy minden rider megtalálja a súlyához és a szélviszonyokhoz megfelelő UFO V2 kite ernyőt.

Amiért egyből beleszeretsz a UFO V2-be

 • Az UFO a legkönnyebb tube ernyő, amit valaha gyártottunk
 • Az ernyő minden porcikája a határtalan foil élményre lett optimalizálva
 • Az UFO húzóereje kontrollálható a legnagyobb tartományban az egész termékpalettánkon
 • Elképesztően kis méretűre összehajtható ernyő, akár a kézipoggyászodban is elfér
 • Szinte egy helyben képes megfordulni, emiatt is hatalmas élmény reptetni

UFO jellemzői:

 1. ÚJ STREAMLINED BRIDLE RENDSZER: A legkiválóbb alapanyagoknak hála, a zsinórok átmérője 25%-kal kisebb, ezzel csökkentve a bridle légellenállását. Első pillanatban észre fogod venni a különbséget.
 2. ÚJ, KÖNNYÍTETT ALAPANYAGOK: Olyan alapanyagokat fejlesztettünk ki és használunk az UFO v2-n, mellyel 25%-kal csökkentettük a belépő él tömegét az előző modellhez képest.
 3. 0 STRUTS’: Keresztlufi nélkül kisebb az ernyő súlya és légellenállása. Ennek köszönhetően annyira könnyű konstrukció, hogy a legkisebb szélben is képes repülni.
 4. FLIGHT WEIGHT KONSTRUKCIÓ: Az ernyő minden porcikája a súlycsökkentés jegyében készült, hogy a lehető legnagyobb foil teljesítményt nyújtsa számodra.
 5. COMPACT SWEPT C FORMA: Compact = Kitűnően irányítható és fordulékony   Swept C = Hatalmas széltartomány és kitűnően trimmelhető
 6. COMPACT UFO KITE DAY ZSÁK: Az ernyőhöz tartozó zsák tervezésekor is arra törekedtünk, hogy a legkompaktabb megoldással álljunk elő. Végeredményként a zsákban az ernyőd akár a legkisebb helyeken is elfér, még a kézipoggyászodba is bepakolhatod.

 

 

A gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Kite ernyő méret

3, 4, 5, 6, 7, 8, 11