Home > Shop > Formula V2

Formula V2

289 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Formula V2 idén is kínálatunk egyik legsikeresebb darabja, mely a legkönnyebb twin tip deszka, amit valaha gyártottunk.

Csomag tartalma:

Formula deszka, Új típusú 4db 1,75”-os fin, Új típusú markolat

A csapattagjaink kedvence idén is a legkönnyebb, legkitűnőbb, legstrapabíróbb szénszálas anyagokból készül. A Formula V2 kite deszka teljes hosszán végigfutó konkáv csatornák biztosítják az egyenletes siklást és a lehető legpuhább landolást a hatékony vízmegvezetéssel.

 

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ A FORMULA V2-BE

  • A Formula a legkönnyebb, legmagasabb teljesítményt nyújtó deszka, amit valaha gyártottunk
  • A deszka teljes hosszán végigfutó konkáv csatornák biztosítják az egyenletes siklást és a lehető legpuhább landolást
  • A Formula biztosítja a legrobbanékonyabb poppolást a kínálatunkban, hála a High Modulus Textreme szénszálas szövetnek

Formula V2 kite deszka jellemzői:

  1. ÚJ Teljes hosszon végigfutó konkáv csatornák: A deszka teljes hosszán végigfutó konkáv csatornák biztosítják az egyenletes siklást és a lehető legpuhább landolást. Ha teljes erőbedobással élezel is, a csatornák úgy vezetik a vizet, hogy egy csepp sem megy rád. Amikor egy ugrásból érkezel a csatornák találkozásánál kialakított “gerinc” tompítja a térdeidre ható erőket, így puhán érkezhetsz akár három akár harminc méter magasból.
  2. ÚJ Carbon2 Konstrukció: A Formula teljes egészében -30/+30-as magas szilárdságú szénszálas anyagból készül. Ez azt jelenti, hogy a Formula hihetetlenül strapabíró és pillekönnyű. A deszka külső rétege elejétől a végéig High Modulus Textreme szénszálas szövet, ami biztosítja a kitűnő poppolást így segítve a fejlődésed.
  3. ÚJ Weight Reduction Tip: A szénszálas konstrukció biztosította merevségnek hála el tudtuk vékonyítani a deszka végeit ezzel is súlycsökkenést elérve.
  4. ÚJ Strategic Carbon Bedrock Inserts: Csökkentettük a furatok számát a Carbon Bedrock Insert-en. Ezzel is csökkent a deszka tömege, nőtt az insertek amúgy is kitűnő merevsége.
  5. Dune-Light Base: Ez a 0.2 mm vastagságú talp anyag biztosítja a tökéletes merevség/súly arányt. A legalacsonyabb súly párosul a legstrapabíróbb felülettel.
  6. Atomic Wood Core: A fenntartható erdőgazdálkodásból származó Paulownia famag adja a már jól ismert Slingshot érzést. A függőlegesen lemezelt faszerkezet biztosítja az egyenletes rugalmasságot és strapabíróságot a deszka teljes hosszán. 
  7. Singleshot Fusion Sidewall: Átültettük a nagy szilárdságú uretán gördeszka kerekekhez használt technológiát deszkáink éleire. A legfejlettebb gyártási technológiánknak segítségével gyakorlatilag egybeolvasztottuk a deszka élét a famaggal, ezzel egy bombabiztos konstrukciót megalkotva.

 

Gyártó honlapja: Slingshot Sports

formula-tech-chart

További információk

Twin Tip méret

136, 140, 144