Home > Shop > Asylum V5 ~ Freestyle deszka

Asylum V5 Freestyle deszka

179 900 Ft

Ingyenes szállítás

Az új Hot Sheet 10k szénszálas borítással készült ASYLUM V5 2021-ben is a legjobb választás a kőkemény freestyle riderek számára. A tip és tail részek csatornái és az agresszív rockernek hála hatalmasat tudsz poppolni és élezni ezzel a deszkával.

 

A csomag tartalma:

ASYLUM V5 deszka, 4db 1,75”-os fin, markolat

 

A profi freestyle riderek kedvence, az Asylum V5, a legfejlettebb technológiákkal készül, azok számára, akik a fizika határait feszegetik fejlődésük érdekében. A 2021-es modell rugalmasságát tovább tökéletesítettük a Hot Sheet 10k szénszálas borítással, így még nagyobb poppolást és simább landolást biztosít. A deszka csatornái biztosítják a kitűnő krajcolási képességet és pontos kanyarodást bármilyen körülmények között használod. Akár szkegekkel, akár nélkülük csúszol, bízhatsz a legendás Slingshot minőségben.

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ AZ ASYLUM-BA

 • A legnagyobb poppolásra és legsimább érkezésre tervezett deszkánk
 • Az egyik legstrapabíróbb lap a Dura-Light Base-nek és az Atomic Famagnak köszönhetően
 • Freestlye csúcsmodellünk – Carlos Mario WKL, WKC és Air Game Világbajnok deszkája

Asylum V5 JELLEMZŐI

 1. Hot Sheet 10k Carbon Stinger: A legerősebb szénszálas anyagunk biztosítja a legnagyobb visszarúgást és poppot a legkiválóbb freestyle és big-air riderek számára.
 2. Atomic Famag: A fenntartható erdőgazdálkodásból származó Paulownia famag adja a már jól ismert Slingshot érzést. A függőlegesen lemezelt faszerkezet biztosítja az egyenletes rugalmasságot és strapabíróságot a deszka teljes hosszán.
 3. Carbon Bedrock Inserts: Könnyű, rugalmas és strapabíró szénszálas inserteket használunk, melyek csökkentik a deszka súlyát és javítják a rugalmasságát.
 4. Chinned Plain Rails: A deszka talpán végigfutó sínek elvezetik a feléd fröcskölő vizet és csökkentik a deszka és a vízfelület érintkezési felületét. Ezek a sínek segítenek, hogy egy rosszul sikerült ugrás után is talpon maradj.
 5. Singleshot Fusion Oldalfal: Átültettük a nagy szilárdságú uretán gördeszka kerekekhez használt technológiát deszkáink éleire. A legfejlettebb gyártási technológiánk segítségével gyakorlatilag egybeolvasztottuk a deszka élét a famaggal, ezáltal egy bombabiztos konstrukciót megalkotva.
 6. Precíziós Lézerrel Vágott Csatornák: A precíziós lézer technológiával kivágott ívelt csatornák a deszka alján szinte porszívóként szívják el a vizet a deszka közepétől a vége felé. Ez az irányított vízáramlás az oka annak, hogy nagy sebességgel tudsz siklani miközben végig 100%-os kontroll alatt tartod a deszkád, kitűnően tudsz vele krajcolni és elugrani.
 7. Dune-Light Base: Ez a 0.2 mm vastagságú talp anyag biztosítja a tökéletes merevség/súly arányt. A legkisebb súly párosul az extrém strapabíró felülettel.
 8. Egyenletes Rocker Forma: Ez a forma teszi lehetővé, hogy nagy sebességnél is kitűnően tudj kanyarodni, nagyot tudj poppolni és puhán érkezz, bármekkorát is ugrasz.

 

Gyártó honlapja: Asylum V5

asylum-tech-chart

További információk

Twin Tip méret

138, 141