Home > Shop > Sci-Fly XR ~ kite surfboard

Sci-Fly XR kite surfboard

329 900 Ft

Ingyenes szállítás

A földöntúli 2021-es SCY-FLY XR egy modern formájú short board, kifejezetten ugrásokra és strapless freestyle-ra optimalizálva. Hibrid EPS kompozit alapanyaga biztosítja az optimális egyensúlyt a súly és a merevség között.

 

Csomag tartalma:

Sci-Fly XR deszka, 3 db FCS II Szkeg

Bővebben a Sci-Fly XR 2021-ről

A Sci-Fly XR a dedikált freestyle short boardunk, alapanyaga a vadonatúj XR kompozit, mely a népszerű EPS kompozitunk továbbfejlesztett verziója. A bambusz és szénszálas erősítések biztosítják a kis súlyhoz társuló kitűnő merevséget és teszik rendkívül strapabíróvá ezt az igazi szörf érzést nyúltó deszkát.

 

A Sci-Fly XR lekerekített orra érezhetően csökkenti a deszka tehetetlenségét, ezzel könnyebbé téve az ugrásokat, a forgásokat és a skate-style trükköket. A deszka párhuzamos élei csökkentik az ellenállását, ezáltal gyorsabbá és irányíthatóbbá válik anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a stabilitás és a könnyű landolás terén. A modern, szárny kialakítású vég által a Sci-Fly  pontosan irányítható, valamint segít téged abban, hogy hatalmasat tudj poppolni a deszkával.

 

Amiért egyből beleszeretsz a Sci-Fly XR-be:

 • XR Konstrukció – A tökéletes egyvelege a strapabíró kivitelezésnek és a kis súlynak, igazi szörf feelinget nyújtva
 • A dedikált strapless freestyle deszkánk, mellyel új ugrásokat tanulhatsz
 • Tökéletes választás, ha fejlődni szeretnél strapless freestyle vagy akár freeride vonalon

Sci-Fly XR Jellemzői:

 1. XR Konstrukció: A prémium alapanyagoknak köszönhetően, mint a szénszálas húrok és a bambusz mag, az XR Konstrukció elképesztően játékos, könnyed karakterisztikát nyújt ennek a deszkának.
 2. Egyirányú Szénszálas Húrok: Hosszirányú szénszálas merevítő húrok biztosítják a deszka merevségét.
 3. 3k Szénszálas Élek: A talp szénszálas merevítésű élei ellenállnak az ütéseknek és a rosszul sikerült érkezéseknek egyaránt.
 4. Szárny Szerű Vég: Ez az kialakítás nagyszerű élezést és poppocást biztosít.
 5. Thruster Szkeg Elrendezés: Ez a három szkeges elrendezéssel kitűnően manőverezhető és stabil marad. A hullám legveszélyesebb részein is garantáltan magabiztosan csúszhatsz.
 6. Szerszám Nélkül Szerelhető Szkegek: Csak pattintsd be a szkegeket a helyükre és már csúszhatsz is. 
 7. Puha Corduroy Deck: A korábbiaknál puhább deck felület kitűnő tapadást biztosít és remekül néz ki.
 8. Finomhangolt Papucs Bekötési Pontok: A hátsó papucs bekötési pontját úgy alakítottuk ki, hogy az a szkegek fölött helyezkedjen el, azáltal garantálva a legjobb manőverezhetőséget és a direkt érzést.

 

Gyártó honlapja: Sci-Fly XR

2021_sci-flyxr_tech_chart

További információk

Kite surfboard méret

5'0"