Home > Shop > Tyrant XR 5’8″ ~ kite surfboard

Tyrant XR 5’8″ kite surfboard

299 000 Ft

Ingyenes szállítás

már csak 1 db van !

Az új TYRANT XR 5’8″ a tökéletes hullám deszka, melynek Hibrid EPS kompozit alapanyaga biztosítja az ideális egyensúlyt a súly és a merevség között. Ez a forma határtalan szörf élményt nyújt számodra, miközben tökéletesen irányítható lesz a deszkád.

 

Csomag tartalma:

Tyrant XR 5’8″deszka, 3 db FCS II szkeg

Bővebben a 2021 Tyrant XR 5’8″-ről

A Tyrant XR 5’8″ egy igazi hullámgyilkos deszka, alapanyaga a vadonat új XR kompozit, mely a népszerű EPS kompozitunk továbbfejlesztett verziója. A bambusz és szénszálas erősítések biztosítják a kis súlyhoz társuló kitűnő merevséget és teszik rendkívül strapabíróvá ezt az igazi szörf érzést kínáló deszkát. Ezt a pehelykönnyű deszkát villámgyors reakció és könnyed mozgás jellemzi. Azért, hogy igazi hullámgyilkos legyen, három szkeget szereltünk rá és lekerekítettük a végét, hogy kitűnően kanyarodjon akár a legnagyobb hullámtöréseken is. Mint minden Slingshot szörfdeszka, a Tyrant XR 5’8″ is FCS II szkegekkel szerelt a legkönnyebb használhatóság és szerelhetőség érdekében.

 

Amiért egyből beleszeretsz a Tyrant XR 5’8″-be:

 • XR Konstrukció – A tökéletes egyvelege a strapabíró kivitelezésnek és a kis súlynak, igazi szörf feelinget nyújtva
 • Tökéletesen irányítható még a legnagyobb hullámokon is
 • A leggyorsabb, legélesebb fordulókra képes deszka kínálatunkban

 

Tyrant XR 5’8″ Jellemzői:

 1. XR Konstrukció: A prémium alapanyagoknak köszönhetően, mint a szénszálas húrok és a bambusz mag, az XR Konstrukció elképesztően játékos, könnyed karakterisztikát nyújt ennek a deszkának.
 2. Egyirányú Szénszálas Húrok: Hosszirányú szénszálas merevítő húrok biztosítják a deszka merevségét.
 3. 3k Szénszálas Élek: A talp szénszálas merevítésű élei ellenállnak az ütéseknek és a rosszul sikerült érkezéseknek egyaránt.
 4. Lekerekített, Szárny Szerű Vég: A nagy és gyors, valamint a lassú hullámokon is megfelelő sebességet biztosít a csúszáshoz.
 5. Thruster Szkeg Elrendezés: A három szkeges elrendezéssel kitűnően manőverezhető és stabil marad. A hullám legveszélyesebb részein is garantáltan magabiztosan csúszhatsz.
 6. Szerszám Nélkül Szerelhető Szkegek: Csak pattintsd be a szegeket a helyükre és már csúszhatsz is. 
 7. Puha Corduroy Deck: A korábbiaknál puhább deck felület kitűnő tapadást biztosít és remekül néz ki.
 8. Finomhangolt Papucs Bekötési Pontok: A hátsó papucs bekötési pontját úgy alakítottuk ki, hogy az a szkegek fölött helyezkedjen el, ezáltal garantálva a legjobb manőverezhetőséget és a direkt érzést.

 

Gyártó honlapja: Tyrant XR

 

2021_tyrantxr_tech_chart

További információk

Kite surfboard méret

5'8"