Home > Shop > Celero XR ~ kite surfboard

Celero XR kite surfboard

314 900 Ft

Ingyenes szállítás

Az XR Konstrukcióval készülő Celero XR szörfdeszkánk kitűnő választás, ha minden időjárási körülmény között ugyan azt deszkát szeretnéd használni, legyen szó hatalmas hullámtörésekről, szeszélyes folyami áramlatokról vagy síkvízről.

 

Csomag tartalma:

Celero XR deszka, 3 db FCS II Szkeg

 

Bővebben a CELERO XR 2021-ről

Egy sokoldalú deszka, mely remek társad lesz a kis, parti hullámtörésektől kezdve az embermagasságú szörnyekig. A Celero XR 2021 alapja a vadonatúj XR kompozit, mely a népszerű EPS kompozitunk továbbfejlesztett verziója. A pehelykönnyű deszkát villámgyors reakció és könnyed mozgás jellemzi. A bambusz és szénszálas erősítések biztosítják a kis súlyhoz társuló kitűnő merevséget és teszik rendkívül strapabíróvá ezt az igazi szörf érzést nyúltó deszkát.

 

A hosszában ívelt forma és vég segítenek lassú hullámokon is fenntartani a kellő sebességet és fordulékonyságot. A tripla Thruster elrendezésű szkegek segítenek abban, hogy bármilyen hullámon is nagy önbizalommal csúszhass.

 

Amiért egyből beleszeretsz a Celero XR-be:

 • XR Konstrukció – A tökéletes egyvelege a strapabíró kivitelezésnek és a kis súlynak, igazi szörf feelinget nyújtva
 • A legsokoldalúbb szörfdeszkánk
 • Tökéletes azon riderek számára, akik általában twin tip deszkával csúsznak és ki szeretnék próbálni a szörf deszkák világát

 

Celero XR Jellemzői:

 1. XR Konstrukció: A prémium alapanyagoknak köszönhetően, mint a szénszálas húrok és a bambusz mag, az XR Konstrukció elképesztően játékos, könnyed karakterisztikát nyújt ennek a deszkának.
 2. Egyirányú Szénszálas Húrok: Hosszirányú szénszálas merevítő húrok biztosítják a deszka merevségét.
 3. 3k Szénszálas Élek: A talp szénszálas merevítésű élei ellenállnak az ütéseknek és a rosszul sikerült érkezéseknek egyaránt.
 4. Szárny Szerű Vég: Lassú hullámokon is megfelelő sebességet biztosít a csúszáshoz.
 5. Thruster Szkeg Elrendezés: A három szkeges elrendezéssel kitűnően manőverezhető és stabil marad. A hullám legveszélyesebb részein is garantáltan magabiztosan csúszhatsz.
 6. Szerszám Nélkül Szerelhető Szkegek: Csak pattintsd be a szkegeket a helyükre és már csúszhatsz is. 
 7. Puha Corduroy Deck: A korábbiaknál puhább deck felület kitűnő tapadást biztosít és remekül néz ki.
 8. Finomhangolt Papucs Bekötési Pontok: A hátsó papucs bekötési pontját úgy alakítottuk ki, hogy az a szkegek fölött helyezkedjen el, ezáltal garantálva a legjobb manőverezhetőséget és a direkt érzést.

 

Gyártó honlapja: Celero XR

2021_celeroxr_tech_chart

További információk

Kite surfboard méret

5'6", 5'10"