Home > Shop > JOYSTICK V1 ~ Foil Kite Bar

JOYSTICK V1 Foil Kite Bar

229 900 Ft

Ingyenes szállítás

Raktáron

A célunk egy pehelykönnyű, minimalista dizájnú foilozásra optimalizált bár megalkotása volt.

 

A csomag tartalma:

Joystick V1 Foil kite Bar, rövid Freeride Leash, 18m zsinór, 4m toldás, kisméretű gyorskioldó chicken loop

AZ ÚJ DIZÁJN

Mivel a Joystick V1 Foil kite Bar-on nincs külön depower, ezért 50%-kal hosszabb úton mozgathatod a bar-t, ezzel elérheted ugyanazt a tartományt, mint a farkasfogas depowerrel rendelkező bar-okon, anélkül, hogy extra zsinórral kellene foglalkoznod. A Joystick bar-on bevezettük a SureShot Click-in Safety Rendszert, mely elképesztő tartósságot és könnyű használatot biztosít.

Az extra vékony 22 mm átmérőjű markolatnak és a Variable FlyTech zsinóroknak hála a lehető legkisebbre csökkentettük a bar tömegét, így biztosítva a könnyed, gyors mozgást foilozás közben A Joystick bár 18 méteres zsinórokkal és négy méteres hosszabbítási lehetőséggel kerül piacra, mellyel saját igényeidhez, stílusodhoz és a környezeti viszonyokhoz igazíthatod a felszerelésed viselkedését.

 

SureShot Quick Release

A Joystick V1 Foil kite bar a SureShot rendszerrel kerül piacra. Ez a rendszer kifejezetten a foil riderek számára lett optimalizálva. A kisebb méretű chicken loop és quick release lehetővé teszi, hogy a piac legnagyobb tartományban mozgatható bar–ját is könnyedén elérd még a legkülső állásban is. A biztonsági öv stílusú mechanizmussal a quick release-t csak el kell lökd magad felől hogy aktivált a saftey rendszert, majd ha újra összeraktad a bar-t egy mozdulattal bekattinthatod a chicken loopot.

Infinite throw

A depower rendszert elhagytuk ezen a bar-on, hisz a bar-t akkora tartományban tudod mozgatni, mintha egy extra depower rendszer is be lenne építve, mint a Sentry bar-on. Az 50%-kal nagyobb tartománynak hála, egyszerűen kezelheted az ernyőd és extra mozdulatok nélkül tudod teljesen depowerelni azt.

Variable FlyTech Lines

2024-re teljesen új zsinórokkal szereltük bar-unkat, melyek jóval vékonyabbak, csökkentve a súlyt és javítva az aerodinamikai viselkedést. A Variable FlyTech zsinórok 12x SK99 Dyneema-ból készülnek, rendkívül ellenállóak, UV álló és előnyújtott állapotban kerülnek beszerelésre, hogy hosszú időn át hű társad legyen ez a bar. Az első zsinórok 1,6 mm a kormányzsinórok pedig 1,15 mm átmérőjűek a legkisebb ellenállás érdekében.

22mm Bar átmérő 

A 22 mm-es átmérőjű bar markolat a legfiligránabb, amit valaha készítettünk. Tökéletesen illeszkedik a kezedbe és alacsony tömegének hála pontos, könnyed irányítást tesz lehetővé.

MotoPush EVA markolat

A MotoPush EVA bevonat a markolaton rendkívül kényelmes fogást biztosít, mégis rendkívül időtálló.

 

Joystick V1 Foil kite bar gyártó honlapja: Slingshot Sports