Home > Shop > Glide V13 ~ Light Wind Deszka

Glide V13 Light Wind Deszka

239 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Glide V13 Light Wind deszka a legkiválóbb választás kis szeles körülményekhez, valamint hatalmas segítség kezdők számára, hiszen nagyon könnyen megsiklik.

 

Csomag tartalma:

Glide V13 deszka, 4db 1,75”-os fin, markolat

 

A Glide V13 Light Wind deszka garantáltan a leghűségesebb társad lesz amikor alig fúj a szél, de csúszni szeretnél.  Az egyik legtöbbet bizonyított light wind konstrukció a piacon. Ha ráfújna az  sem lesz probléma, a Glide erősödő szélben is kitűnően viselkedik, emiatt rendkívül sokoldalú “nagy deszka.

 A deszka formája mérete és minden porcikája úgy lett megalkotva, hogy segítsen minél kisebb szélben és minél hamarabb megcsúszni.

 

GLIDE V13  jellemzői:

  1. Trapéz Alakú Orr és Vég: Ez a forma az előző generáción debütált. A trapéz formájú végek kormánylapátként funkcionálva növelik a hasznos felületet és segítenek krajcolni, továbbá ezzel a formával a deszka nagyobb széltartományban működik ideálisan.
  2. Atomic Famag: A fenntartható erdőgazdálkodásból származó Paulownia famag adja a már jól ismert Slingshot érzést. A függőlegesen lemezelt faszerkezet biztosítja az egyenletes rugalmasságot és strapabírást a deszka teljes hosszán.
  3. Carbon Bedrock Inserts: Könnyű, rugalmas és strapabíró szénszálas inserteket használunk, melyek csökkentik a deszka súlyát és javítják a rugalmasságát.
  4. Single Concave Csatorna: A talpon végighúzódó konkáv csatorna simább siklást és könnyebb krajcolást biztosít.
  5. Singleshot Fusion Oldalfal: Átültettük a nagy szilárdságú uretán gördeszka kerekekhez használt technológiát deszkáink éleire. A legfejlettebb gyártási technológiánknak segítségével gyakorlatilag egybeolvasztottuk a deszka élét a famaggal, ezáltal egy bombabiztos konstrukciót megalkotva.
  6. Dune-Light Base: Ez a 0.2 mm vastagságú talp anyag biztosítja a tökéletes merevség/súly arányt. A legkisebb súly párosul az extrém strapabíró felülettel.

 

Gyártó honlapja: Glide V13 Light Wind deszka

 

 

További információk

Twin Tip méret

161