Home > Shop > Freestyle V3 ~ Freestyle / Wave/ Center Stance

Freestyle V3 Freestyle / Wave/ Center Stance

729 900 Ft

Ingyenes szállítás

A freestyle foil windsurf irányzat megérkezett és a Slingshot deszkák ebben úttörőnek számítanak. 

 

Csomag tartalma:

Freestyle Deszka, Csavarok, 3db Windsurf papucs

Freestyle 87L

A Freestyle V3 87L deszkánkat azon elszánt foil ridereknek szánjuk, akik akkor is foiloznak, amikor már a fák is dülöngélnek a parton. Ez a kompakt kialakítású deszka a legnagyobb széllökéseket is jól bírja, igazán direkt érzést adva át a foil felől. A gondosan megtervezett formának hála nagyon kicsi a perdülő tömege. Kellően nagy térfogata, hogy akár 5.0-s vitorlával szerelve is meginduljon gyengébb szélben is. Tökéletes választás a kisebb súlyú ridereknek és azoknak akik a legerősebb szélben is foil-lal mennek csúszni.

Freestyle sorozatunk minden tagján megtalálható a Slingshot féle “pedestal” rögzítési lehetőség, valamint a piacon elterjedt “tuttle” rögzítési lehetőség is. A legnagyobb, legújabb ugrásodat is a legnagyobb magabiztossággal gyakorolhatod ezzel a fürge deszkával a lábaid alatt. Ez a legjobb haladó deszkánk.

 

Freestyle 115L

Az ÚJ Freestyle V3 115L kitűnő választás a hullámok szerelmeseinek, a freestyle stílus képviselőinek és azoknak, akik a középvonalra szerelhető papuccsal teljes kontrollt szeretnének a deszka mindkét éle felett. A vastag skimboard stílusú deszka kompakt kialakításának ellenére is nagy térfogatú. A nagy térfogat nagy felhajtóerőt generál, így a legkisebb szellőben is elindulhatsz csúszni ezzel a deszkával. Freestyle sorozatunk minden tagján megtalálható a Slingshot féle “pedestal” rögzítési lehetőség, valamint a piacon elterjedt “tuttle” rögzítési lehetőség is, így akármilyen foilt rögzíthetsz ehhez a deszkához. Ha 3 papucsot szerelsz a deszkára, abban az esetben a könnyen válthatsz oldalt, ami a freestyle és a hullámok kedvelőinek kitűnő lehetőség. A 4 papucsos elrendezésnél a cél a legjobb krajcolási képesség elérése. Kitűnő választás ha a legkisebb szellőben is szeretnél freestyle trükköket gyakorolni.

 

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ A FREESTYLE V3 DESZKÁBA

 • Egyedi forma
 • A legnagyobb széllökéseket is jól kezeli
 • Előre-hátra állítható foil csatlakozási pont és “turtle” rögzítési lehetőség
 • 3 és 4 papucs rögzítéséhez is megfelelő kialakítás
 • Skimboard stílusú forma, nagy térfogat mégis kompakt kialakítás
 • Egyedi far és talpkialakítás a legkönnyebb elemelkedés elérése érdekében
 • Könnyű mégis strapabíró Biax szénszálas konstrukció
 • Triplán erősített foil és árbóc rögzítési pontok
 • Árbóc az első lábakhoz közelebb rögzíthető a jobb freestyle teljesítmény elérése érdekében

 

Freestyle deszka jellemzői:

 1. Megerősített Foil Rögzítési Pontok: Strapabíró kialakítás, hogy a foil által generált erők ne okozzanak gondot. Mindegyik rögzítési pont egy közös PVC blokkban helyezkedik el, melynek hosszirányban végigfutó I szelvénye elképesztő merevséget biztosít a deszkának. A kétféle foil rögzítési lehetőségnek hála gyakorlatilag bármilyen foil mast rögzíthető a deszkára.
 2. Biax Szénszálas Kialakítás: A deszka az ultrakönnyű EPS kompozit anyagunkból készül, melyre PVC borítás kerül. Egy PVC Szénszálas kompozitból készült merevítés fut végig a deszka teljes hosszán, mely “I” szelvénye elképesztő merevséget biztosít. A deszka felületét Biax szénszálas kompozittal borítjuk be.
 3. 3 vagy 4 Papucs Rögzítési Lehetőség: Ha a deszka középvonalához közelebb szeretnél állni, mert hullámokon lovagolsz vagy gyors manővereket gyakorolsz, akkor 3 papuccsal ezt megoldhatod a belső rögzítési pontokon. Amennyiben 4 papucsot a külső pontokra rögzítesz, úgy elképesztő szögekben tudsz majd szél felé haladni. Szereld úgy, hogy az a te stílusodhoz passzoljon.
 4. Hátsó Sarkok: A deszka hátsó sarkait úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legkönnyebben el tudjon emelkedni a vízfelszínről, így a foil segítségével repülhess. 
 5. Dupla Konkáv Talp Kialakítás: A talp duplán konkáv felülete is segít a minél könnyebb elemelkedésben amellett, hogy egy esetleges vízérintéskor csökkenti az esés kockázatát.
 6. Full Deck Pad: A puha tapintású EVA deck borításnak hála egész napos csúszás után sem dörzsölődik ki a talpad. 

 

freestyle_tech

 

Gyártó honlapja: Freestyle V3 deszka

További információk

Windsurf Foil deszka méret

87, 115