Home > Shop > Asylum V6 ~ Freestyle deszka

Asylum V6 Freestyle deszka

239 900 Ft

Ingyenes szállítás

A profi freestyle riderek kedvence az Asylum V6 Freestyle deszka a legfejlettebb technológiákkal készül, azok számára, akik a fizika határait feszegetik fejlődésük érdekében.

 

A csomag tartalma:

ASYLUM V6 Freestyle deszka, 4db 1,75”-os fin, markolat

 

Az Asylum V6 Freestyle deszkánál  2021-es modell rugalmasságát tovább tökéletesítettük a Hot Sheet 10k szénszálas borítással, így még nagyobb poppolást és simább landolást biztosít. A deszka csatornái biztosítják a kitűnő krajcolási képességet és pontos kanyarodást bármilyen körülmények között használod. Akár szkegekkel, akár nélkülük csúszol, bízhatsz a legendás Slingshot minőségben.

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ AZ ASYLUM V6-BA

A legnagyobb poppolásra és legsimább érkezésre tervezett deszkánk. Az egyik legstrapabíróbb lap a Dura-Light Base-nek és az Atomic Famagnak köszönhetően. Freestlye csúcsmodellünk – Carlos Mario WKL, WKC és Air Game Világbajnok deszkája

Asylum V6 JELLEMZŐI

  1. Hot Sheet 10k Carbon Stinger: A legerősebb szénszálas anyagunk biztosítja a legnagyobb visszarúgást és poppot a legkiválóbb freestyle és big-air riderek számára.
  2. Atomic Famag: A fenntartható erdőgazdálkodásból származó Paulownia famag adja a már jól ismert Slingshot érzést. A függőlegesen lemezelt faszerkezet biztosítja az egyenletes rugalmasságot és strapabíróságot a deszka teljes hosszán.
  3. Carbon Bedrock Inserts: Könnyű, rugalmas és strapabíró szénszálas inserteket használunk, melyek csökkentik a deszka súlyát és javítják a rugalmasságát.
  4. Chinned Plain Rails: A deszka talpán végigfutó sínek elvezetik a feléd fröcskölő vizet és csökkentik a deszka és a vízfelület érintkezési felületét. Ezek a sínek segítenek, hogy egy rosszul sikerült ugrás után is talpon maradj.
  5. Singleshot Fusion Oldalfal: Átültettük a nagy szilárdságú uretán gördeszka kerekekhez használt technológiát deszkáink éleire. A legfejlettebb gyártási technológiánk segítségével gyakorlatilag egybeolvasztottuk a deszka élét a famaggal, ezáltal egy bombabiztos konstrukciót megalkotva.
  6. Precíziós Lézerrel Vágott Csatornák: A precíziós lézer technológiával kivágott ívelt csatornák a deszka alján szinte porszívóként szívják el a vizet a deszka közepétől a vége felé. Ez az irányított vízáramlás az oka annak, hogy nagy sebességgel tudsz siklani miközben végig 100%-os kontroll alatt tartod a deszkád, kitűnően tudsz vele krajcolni és elugrani.
  7. Dune-Light Base: Ez a 0.2 mm vastagságú talp anyag biztosítja a tökéletes merevség/súly arányt. A legkisebb súly párosul az extrém strapabíró felülettel.
  8. Egyenletes Rocker Forma: Ez a forma teszi lehetővé, hogy nagy sebességnél is kitűnően tudj kanyarodni, nagyot tudj poppolni és puhán érkezz, bármekkorát is ugrasz.

 

Gyártó honlapja: Asylum V6 Freestyle deszka

További információk

Twin Tip méret

136, 140