Home > Shop > 2024 Windsor ~ Crossover wakeboard

2024 Windsor Crossover wakeboard

249 900 Ft

Ingyenes szállítás

2024-ben hivatalosan is a 10. évfordulóját ünnepeljük a Windsor pro modelnek. Az elmúlt évtizedben James Windsor ezzel a deszkával járta be a világot, és versenyzett vele a legmagasabb szinten.

 

Csomag tartalma:

2024 Windsor wakeboard, 4 db 1.9 x 15.2 cm szkeg

 

Világszerte több száz wakeparkban, több tízezer körrel tesztelte a 2024 Windsor crossover wakeboardot. A Windsor erőteljes élezésekhez, vízről indított trükkökhöz, hatalmas kicker ugrásokhoz és mély presszekhez lett kifejlesztve. A deszka végeinek csatornázása a merevebb hasi résszel és agresszívabb oldalprofillal történő kombinálása maximalizálják a tapadást/kontrollált élezést biztosítanak, és segítenek fenntartani a sebességet a landolást követően is.

Alapvetően nincs olyan akadály a parkban, amelyet ez a deszka vagy James ne tudna megugrani – egy évtizedes folyamatos finomítást követően bizton állíthatjuk, hogy a Windsor a legmagasabb szintű park wakeboardhoz lett tervezve.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Windsor crossover wakeboardot:

A Windsor-t azért készítettük, hogy általa ünnepeljük a wakepark legendát: James Windsor-t. James a világ egyik leggyorsabb tempójú ridere és vitathatatlanul több időt tölt a vízen, mint bármely más wakeboardos valaha – és a Windsor az Ő “paripája”.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Windsor crossover wakeboardot:

A Windsor a sok energiával megáldott, állandóan pörgő ridereknek lett kifejlesztve, akik egy elemet sem hagynak érintetlenül a parkban. Azoknak készült, akik technikaibb elem trükkökben gondolkodnak, merevebb deszkára vágynak a talpaik alatt a jobb kattolás érdekében az invertekhez, és akik gyorsan akarnak tovább hasítani a nagy kicker ugrások után.

 

Amiért imádni fogod a 2024 Windsor crossover wakeboardot:

A Windsor olyan, mint egy kaméleon, gyorsan alkalmazkodik a legváltozatosabb csúszási stílusokhoz. A legdurvább invert és kicker fanatikusoktól kezdve a technikásabb elemfüggőkig, akármilyen stílusú rider számára garantált a siker a Windsor-ral.

 

2024 Windsor wakeboard gyártó weboldala: Slingshot Sports

 

További információk

Wakeboard méret

149 cm