Home > Shop > 2024 Volt ~ Park wakeboard

2024 Volt Park wakeboard

249 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Volt egy kimondottan kábelparkokba tervezett deszka, amely több mint 15 évnyi kutatás-fejlesztésünk eredménye, a világ legjobb versenyzőivel együttműködve.

 

Csomag tartalma:

2024 Volt wakeboard

A nagy teljesítményű és nagy méretű parklap iránti igényből adódóan megvalósított 2024 Volt wakeboard lap kitűnő választás azoknak a ridereknek, akik csúszásuk során mindenbe bele akarnak kóstolni egy kicsit.

A deszka egyik legizgalmasabb tulajdonsága a két végében rejlik. A farok és orr résznél egy ívelt részt találunk (elliptikus konkáv), aminek köszönhetően a kerek elemeken biztosabb tapadást kap. Presszek közben a kerekebb elemeket, mint a korlátok, ez az ív körbe öleli, ezzel biztosítva az elemen maradást. Ugyanakkor a lapos felületeken a deszkavégek kisimulnak.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Volt wakeboard lapot:

Azért készítettük a Volt-ot, hogy kielégítsük a nagy teljesítményű és sokoldalú, exkluzívan kábelpályára megalkotott wakeboard iránti igényt extra mérettartományban is.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Volt wakeboard lapot:

Azért készítettük a Volt-ot, hogy kielégítsük a nagy teljesítményű és sokoldalú, exkluzívan kábelpályára megalkotott wakeboard iránti igényt extra mérettartományban is. A Volt kiváló választás azoknak, akik idejük nagy részét technikás elemtrükköknek szentelik.

 

Amiért imádni fogod a 2024 Volt wakeboard lapot:

Imádni fogod a Volt-ot kifinomult technikája miatt, amely lehetővé teszi számos csúszási stílus elsajátítását. Rugalmas kialakítása elég merev a lábak között, hogy támogassa a nehezebb ridereket landoláskor, de a deszkavégek elég puhák ahhoz, hogy varázslatos érzést biztosítsanak az elemeken.

 

Volt wakeboard gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Wakeboard méret

146 cm, 152 cm, 158 cm