Home > Shop > 2024 Solo ~ Crossover wakeboard

2024 Solo Crossover wakeboard

249 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Solo az egyik legsokoldalúbb deszkánk, amely több csúszási stílushoz és módozathoz is alkalmas, egészen a hajó utáni csúszástól a kábelpályás wakeboardozásig.

Csomag tartalma:

2024 Solo wakeboard, 4 db 1.9 x 15.2 cm szkeg

A 2024 Solo crossover wakeboard hajlékony végeinek köszönhetően bármely elemen nekimehetsz egy durvább press-nek. A deszka hasán található csatorna és a merev hasa pedig hozzájárul a farhullámokról való elugrásokhoz, de természetesen a tükörvízről is érezhetően nagyobb olliet tudsz majd csinálni vele. De a hasi csatornák ennél többet tesznek a riderért.

A csúszás és érkezések közben is sokkal stabilabban tartják a deszkát, mint a teljesen sima aljú modellek. A Solo a többi Slingshot deszkához képest vékonyabb kialakítással rendelkezik. Ennek hála gyorsabb és sokkal agresszívabb élezéseket tudsz majd csinálni vele.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Solo crossover wakeboardot:

A Solo-t úgy alkottuk meg, hogy a sportág minden válfaját uralja azon riderek számára, akik nem ismernek határokat a hajó utáni, kábelpályás vagy winch-es wakeboard között. Bárhol ahol megcsúszható vizet találsz, a Solo lesz a legmegfelelőbb deszka számodra a különböző terepeken.

Akinek ajánljuk a 2024 Solo crossover wakeboardot:

A Solo-t azon riderek számára alkottuk meg, akik nem ismernek határokat a sportban. Legyen szó wakeboardparkról, hajófarhullámról vagy akár egy furgon húzta Winchezésről, a Solo párját ritkítva fogja végezni a dolgát bármilyen megcsúszható felületen. Bármelyik kategóriába is tartoznál, a Solo lesz a legmegfelelőbb deszka számodra a különböző terepeken.

Amiért imádni fogod a 2024 Solo crossover wakeboardot:

A Solo úgy készült, hogy alkalmas legyen számodra minden körülmények között csúszni. Tehát akárhol is kötsz ki, legyen az egy kábelpálya valaki hátsó udvarában, Dave Bayliner-e mögött, vagy a tengerparton egy jetski után húzva, a Solo-val fantasztikus és páratlan csúszási élményben lesz részed.

 

2024 Solo wakeboard kábelpályára hajó után.  Gyártó honlapja: Slingshot Sports

 

További információk

Wakeboard méret

138 cm, 142 cm, 146 cm, 150 cm, 154 cm