Home > Shop > 2024 Salmon ~ Park wakeboard

2024 Salmon Park wakeboard

249 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Salmon egy egyszerűsített, kábelpályára tervezett változata a Slingshot Nomadnak. Victor Salmon, minden idők egyik kedvenc park riderével közösen terveztük és alkottuk meg.

 

Csomag tartalma:

2024 Salmon wakeboard deszka

 

A 2024 Salmon wakeboard deszka sima talpa rendkívül játékos a parkban, a vastag oldalfalak pedig segítenek megvédeni a famagot, amikor Victor mindenféle trükköket hajt végre: felpattan, leugrik, transzferel itt-ott és mindenhol. Az újdonságok között szerepel egy kisebb, 147 cm-es méret is 2024-re, hogy az új és feltörekvő generáció is lehetőséget kapjon a Salmon kipróbálására.

Akárcsak egy igazi lazac, ez a deszka kiválóan csúszik az elemeken, és nagyon gyorsan siklik a vizen. Csak egy kis “farokcsapás” és már át is szeled a parkot.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Salmon wakeboardot:

A Salmon lapot Victor kérésére alkottuk meg, és egyetértettünk vele abban, hogy ennek az élete nagy részét vízben töltő deszkának nem is lehetne jobb neve minthogy “Salmon”.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Salmon wakeboardot:

A Salmon azoknak a ridereknek készült, akik elsősorban az elemeken szeretnek trükközni és hasítani, de alkalomadtán nekifutnak egy-egy kickerugrásnak is.

 

Amiért imádni fogod  a 2024 Salmon wakeboardot:

A Salmon nemcsak kínálatunk legütősebb wakeboard neve és grafikai tervezése, hanem a mindig népszerű Nomad deszkának a változata. Egyszerűsége tökéletes a parkosok számára, valamint külalakja és hossza teljesen új érzést kölcsönöz a wakeboardozásnak.

 

2024 Salmon wakeboard park lap gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Wakeboard méret

147 cm, 155 cm