Home > Shop > 2024 P.O.P. ~ Hajó utáni wakeboard

2024 P.O.P. Hajó utáni wakeboard

269 900 Ft

Ingyenes szállítás

A P.O.P. a legkeményebben küldhető – exkluzívan csónakhoz fejlesztett – szénszálas kialakításű modellünk, amely azoknak készült, akik szándékosan vágnak neki a hullámnak.

 

Csomag tartalma:

2024 P.O.P. wakeboard, 4 db 20.3 x 2 cm szkeg

 

A 2024 P.O.P. hajó utáni wakeboard elsőszámú célja, hogy a hajófarhullámon hatalmasat tudj poppolni vele. Ez a 6x Uni-karbon mag dolog teljesen új, és a legmerevebb amit valaha alkottunk – ami azt jelenti, hogy ha nagyobb sebességgel mész neki egy hullámnak, akkor a pop azonnal borítékolható minden erőfeszítés nelkül.

Még sohasem volt ilyen egyszerű megtartani a sebességet a tükörvizen, és amikor a vízre érkezésre kerül a sor, a V-alakú gerinc segít megtörni a vízfelületet, ezzel puhítva a landolást és megtartva a sebességet. Összességében gyorsaságot és szabadságot biztosít, tökéletes iránytartással, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

 

Amiért megalkottuk a 2024 P.O.P. hajó utáni wakeboardot:

A P.O.P.-ot azért alkottuk meg, hogy a legprofibb riderek igényeit is kielégítsük. Vágyuk a legmerevebb lap volt, ami az elképzelhető legmerészebb poppolásokra képes (innen ered a névválasztás) egy továbbfejlesztett szerkezeti technológiával, ami a deszkát ultrakönnyűvé teszi és tökéletes irányíthatóságot biztosít neki.

 

Akinek ajánljuk a 2024 P.O.P. hajó utáni wakeboardot:

A P.O.P. egy 3 lápcsős profilú wakeboard deszka haladó hajósok számára, akik a merevebb kialakítást részesítik előnyben a legközvetlenebb és legrobbanékonyabb pophoz.

 

Amiért imádni fogod  a 2024 P.O.P. hajó utáni wakeboardot:

A 2024 P.O.P. egyből a szívedbe fogja lopni magát pehelykönnyű és fürge felépítése miatt és mert atomnagyot tudsz majd ugratni vele. A P.O.P. az iránybantartás és megbocsátás tökéletes egyensúlyát kínálja, így magabiztosan ráhúzhatsz a derékmagas hullámra is egy duplaszaltó tervével a fejedben.

 

2024 P.O.P. hajós wakeboard park lap gyártó honlapja: Slingshot Sports

 

További információk

Wakeboard méret

138 cm, 142 cm, 146 cm