Home > Shop > 2024 Native ~ Crossover wakeboard

2024 Native Crossover wakeboard

249 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Native mind a kábelpályás, mind a hajós riderek táborának kedvencének bizonyult a 2020-as debütálása óta.

 

Csomag tartalma:

2024 Native crossover wakeboard, 4 db 1.9 x 15.2 cm szkeg

 

A méltán híres 2024 Native crossover wakeboard deszkák királya két régebbi modellünk reinkarnációja. A Recoil és a Response olyan modern fejlesztésekkel, mint az elliptikus homorú has és a finom rugalmas deszkavégek, hogy a mai kor ridereinek igényeit is kielégítse. Gyors és korlátlan lehetőségeket rejt a vizen, mindemellett közepesen puha rugalmassággal rendelkezik, amely kellően merev ahhoz, hogy gigantikusakat tudj poppolni a hajó után anélkül, hogy feláldoznád a játékosságot a kábelpályán.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Native crossover wakeboardot:

A Native-t egy olyan egyszerűsített hibrid modell iránti igényből adódóan alkottuk meg, amely felveszi a versenyt a Slingshot vezető deszkáival, ha arról van szó hogy – a deszka szuperül elvezeti az érkezésekből adódó rezgéseket és kitűnően reagál Rád és a vízre. A Native e kettő tökéletes egyvelege, olyan újításokkal, amelyek kielégítik a mai kor versenyzőinek igényeit.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Native crossover wakeboardot:

Azon ridereknek, akik egy magas teljesítményű, „minden igényt kielégítő” típusú deszkát keresnek, amely kettő az egyben és kiváló teljesítményt nyújt mind a kábelpályán, mind a hajó mögött.

 

Amiért imádni fogod a 2024 Native wakeboardot:

A Native csaknem 15 évnyi versenyzői javaslatok eredménye, minden benne van amit szerettek, se több se kevesebb. Az elliptikus konkáv a deszka elején és végén lehetőséget nyújt a rider számára, hogy stabilabban végig tudja csúszni az elem teljes hosszát.

 

2024 Native gyártó honlapja: Slingshot Sports

 

További információk

Wakeboard méret

138 cm, 144 cm, 150 cm, 156 cm