Home > Shop > 2024 Johnny Rocket ~ Park wakeboard

2024 Johnny Rocket Park wakeboard

249 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Johnny Rocket-ot azért alkottuk meg, hogy a profi csapatversenyzőnket, John Dreiling-et a Holdra repítsük vele.

 

Csomag tartalma:

Johnny Rocket wakeboard, 4 db 1.9 x 15.2 cm szkeg

 

2024 Johnny Rocket wakeboarddal John messzebb ugrott, gyorsabban csúszott és vadabb volt, mint bárki más a csapatban, és mindeközben bezsebelte az “Év Ridere Díjat”. Az ő deszkája, a Johnny Rocket a strapabíróság, rugalmasság, tapadás és irányíthatóság lenyűgöző egyensúlyát biztosítja. Tudsz vele kőkeményen presszelni, de akár a csónak után is kötheted és szabadjára engedheted a kreativitásodat a különböző méretű hullámokon a hozzá járó szkegek felhelyezése után. Ez a legkiválóbb minden terepre alkalmas deszka, ami az egyik legkeményebb tesztelési folyamaton ment keresztül.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Johnny Rocket wakeboardot:

A Johnny Rocket-ot csapatversenyzőnkkel és az Alliance Wake 2021-es Év Riderével, John Dreiling-gel együttműködésben alkottuk meg. A legvadabb transzferektől kezdve a legnagyobb (és legkisebb) invertekig, John nem ismer határokat és ehhez szüksége volt egy erre alkalmas és hozzá méltó lapra.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Johnny Rocket wakeboardot:

Azoknak akik nem fogják vissza magukat a parkban, és azoknak a park ridereknek, akik alkalomadtán még egy hajó utáni csúszást is beiktatnak. Ez a deszka olyanoknak készült, akik ezerrel küldik neki, keményen hajtanak, és egy elemet sem hagynak érintetlenül a parkban.

 

Amiért imádni fogod  a 2024 Johnny Rocket wakeboardot:

A Johnny Rocket a strapabíróság, rugalmasság, tapadás és irányíthatóság lenyűgöző egyensúlyát biztosítja. Tudsz vele kőkeményen presszelni de akár a csónak után is kötheted és szabadjára engedheted a kreativitásodat a különböző méretű hullámokon. Ez a legkiválóbb minden terepre alkalmas deszka, keskeny profillal, ami gyors kanyarodást és könnyed élváltást tesz lehetővé.

 

Újdonság 2024-ben:

A Johnny Rocket idén szkegekkel együtt érkezik, hogy crossover deszkává alakíthasd és még könyedébben csúszhass vele hajó után is.

 

2024 Johnny Rocket gyártó honlapja: Slingshot Sports

További információk

Wakeboard méret

151 cm