Grom tech kötés méret táblázat

US EUR UK CM
1-3
33-35,5
13-2
19-21

Home > Shop > 2024 Grom Evershred ~ Gyerek wakeboard kötés tépőzáras fix béléses

2024 Grom Evershred Gyerek wakeboard kötés tépőzáras fix béléses

114 900 Ft

Ingyenes szállítás

Raktáron

Mérettáblázat

A Grom EverShred gyerek wakeboard kötés az Option kötésünk kicsinyített és egyszerűsített mása.

 

Csomag tartalma:

2024 Grom wakeboard kötés, Standard foglalati rendszer

2024 Grom gyerek wakeboard kötés több éves tapasztalattal a háta mögött, ez a nyitott orrú kialakítás arra hivatott, hogy több lábmérethez is illeszkedjen. Gyorsan fel- és levehető legyen. Ami a legfontosabb, hogy a megfelelő támasztás és kényelem tökéletes egyensúlyát biztosítsa a feltörekvő rider generáció számára, annak érdekében, hogy teljes magabiztossággal mehessenek neki minden hullámnak vagy elemnek a parkban.

A gumipántos zárórendszernek és a közvetlenül érintkező cipőtalpaknak köszönhetően az illeszkedés kényelmes, mégis biztonságos.A kötés és deszka közötti kapcsolat annyira közvetlen, amennyire csak lehet!

 

  • Amiért megalkottuk a 2024 Grom gyerek wakeboard kötést:

Azért alkottuk meg a Grom kötést, mert az ifjú wakeboardosok egyre növekvő számű népessége kiemelkedő minőséget követelt. Ezek nem csupán “gyerek kötések”, hanem prémium lábbelik a kis zúzóknak!

 

  • Kinek ajánljuk a 2024 Grom gyerek wakeboard kötést:

Fiatal és törekvő wakeboardosoknak, akik a legkényelmesebb, egyszerűen fel- és levehető kötést keresik. A gumipántok könnyedén cserélhetők, hogy új megjelenést/színprofilt alakíthatnak ki, amely a gyerekeket is felvillanyozza az egyedi megjelenésre.

 

  • Amiért imádni fogod a 2024 Grom wakeboard kötést:

A Grom kötés csúcsminőségű, kényelmes, segítség nélkül gyorsan fel- és levehető. A nyitott orrú kialakításnak köszönhetően évekig használható még akkor is, ha kis rider növésben van.

 

 

2024 Grom gyártó honlapja: Slingshot Sports

 

További információk

Kötés méret

33-35,5