Home > Shop > 2024 Copycat Pro ~ Női Park wakeboard

2024 Copycat Pro Női Park wakeboard

229 900 Ft

Ingyenes szállítás

A 2024 Copycat Pro a legelvetemültebb hardcore hölgy riderek számára készült, a női kábel wakeboard legmenőbb csapatának támogatásával.

 

Csomag tartalma:

2024 Copycat Pro wakeboard, 4 db 1.9 x 15.2 cm szkeg

 

A Copycat Pro a legnépszerűbb Slingshot park deszkák legjobb tulajdonságait ötvözi, gyors és teljesmértékű szabadságérzetet ad a vizen. A közepesen lágy-rugalmas kialakítás garantál „minden érzést” a megfelelő időben. A kiemelkedő funkciók közé tartozik a szűkebb terpesz pozíció lehetősége és a felhajlított oldaléleinek köszönhetően garantált, hogy kiállja a próbát minden elemen és minden terepen.

A #Copycatsclub egyedülálló, és megtiszteltetés számunkra, hogy létrehozhattunk egy olyan a boardot, amellyel a riderek folyamatosan feszegethetik a kábelpályás wakeboard határait.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Copycat Pro női wakeboardot:

Azért készítettük a Copycat Pro-t, mert kicsattanó örömmel fogadtuk a női riderek robbanásszerű fejlődését, köszönhetően a Copycatsclub női versenyzőinek. Nem volt tehát más választásunk, mint hogy mi is “csatlakozunk a klubhoz” az általunk szeretett deszka megépítésével.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Copycat Pro női wakeboardot:

A Copycat Pro azoknak a hölgyeknek készült, akik a wakeparkokban a wakeboardozást új szintekre emelik. Legyen szó technikai elem trükkökről, vagy a kickerekről vagy kanyarokban beadott trükkökről, ez a deszka egy sokoldalú kábelszaggató, amelyet azért alkottunk, hogy a világ legprogresszívabb női park riderei előtt tisztelegjünk.

 

Amiért imádni fogod  a 2024 Copycat Pro női wakeboardot:

A Copycat Pro-val azonnal ki fogsz tűnni a tömegből a világ összes parkjában – ez több mint egy wakeboard lap. Ez egy MOZGALOM, amely eddig soha nem látott mértékben járul hozzá a női wakeboardozás fejlődéséhez. A Copycat fel lett vértezve a legjobb parklap tulajdonságokkal, annak érdekében, hogy bármilyen felületet akadályok nélkül megcsúszhass vele.

 

Újdonság 2024-ben:

Idén új mérettel rukkoltunk elő, már 156 cm-es méretben is a tiéd lehet.

 

2024 Copycat Pro gyártó honlapja: Copycat Pro 2024

További információk

Wakeboard méret

138 cm, 144 cm, 150 cm, 156 cm