Home > Shop > 2024 Contrast ~ Crossover női wakeboard

2024 Contrast Crossover női wakeboard

229 900 Ft

Ingyenes szállítás

A tökéletes crossover deszka, amelyet arra terveztek, hogy bárhol csúszhass vele, akármerre is visz az utad – a tavaktól kezdve a folyókon át, a kábelpályákig, csónakokig, csörlőkig és még tovább…

 

Csomag tartalma:

2024 Contrast wakeboard, 4 db 1.9 x 15.2 cm szkeg

 

A 2024 Contrast női wakeboard rugalmas lapvégei és merev hasa tökéletes kombináció ahhoz, hogy nem csupán a wakeboard pályán bizonyítsa rátermettségét, de akármilyen hajó farhullámán is – elősegíti a vízről indított ugrásokat és az élezéseket. Vékonyított végei pedig az elemeken való presselést teszi jelentősen egyszerűbbé. A Contrastban megvan minden, ami az alapokhoz szükséges, a hirtelen élezőképességének és a sajátos ugróerejének hála a kezdőktől egészen Carro Djupsjo szintjéig tökéletes lesz mindenkinek.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Contrast wakeboardot:

A Contrast-ot úgy alkottuk meg, hogy a legjobb deszka legyen a csúszás minden stílushoz a csajok számára. Akár a wakeboard parkban találkozol a haverokkal, akár egy hajós csúszásra kaptál meghívást, a Contrast az egyetlen dolog amit mindenképp dobj be a csomagtartódba, hogy egy csodálatos napot tölthess el a vizen.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Contrast wakeboardot:

A Contrast egy gyors, könnyen irányítható deszka, amelyet minden csúszási stílushoz és minden körülményhez terveztek. Ez a legsokoldalúbb női deszka, amely hajós- és parkridereknek egyaránt készült – legyen szó laza csúszási stílusról vagy őrült trükkökről, a Contrast-tal képes leszel mindenkivel lépést tartani.

 

Amiért imádni fogod a 2024 Contrast wakeboardot:

Szeretni fogod a Contrastot, mert tökéletes egyensúlyt biztosít hajó utáni vontatáskor és poppoláskor, majd azonnal átalakíthatod egy elemeket szaggató deszkává a szegek eltávolításával.

 

2024 Contrast női crossover wakeboard gyártó honlapja: Contrast

További információk

Wakeboard méret

134 cm, 138 cm, 142 cm