Home > Shop > 2024 Coalition ~ Park wakeboard

2024 Coalition Park wakeboard

229 900 Ft

Ingyenes szállítás

A 2024 Coalition deszka a kábelpályás wakeboardok császára! Varázslatos körvonallal, orrformával és rocker kombinációval rendelkezik, amiktől mindenkinek leesik az álla a parkban.

 

Csomag tartalma:

2024 Coalition wakeboard

 

A 2024 Coalition park wakeboard volt az iparág első deszkája, amely domborított éleket alkalmazott, lehetővé téve a deszkának, hogy olyan simán csússzon a durva felületeken, mint kés a vajban, és egyben laza, játékosabb érzést is biztosít a vízen. Tökéletes ahhoz, hogy elsajátítsd a butter slide művészetét! Az szezonok során ez a deszka csak nőtt és nőtt, 137 cm-től egészen a hatalmas 161 cm-ig terjedő méretekben is kapható már.

Ráadásul hozzátettek extra illesztéseket, tehát beállíthatod a terpeszedet extra szűknek, hogy a friss, újkori stílust is megkaphasd. Ezzel az egyedi művészeti alkotással a Space Mob csapatától, Wesley Mark Jacobsen büszkélkedhet. Szóval, nem csak simán egy deszkán csúszol, hanem egy műalkotáson cirkulálsz!

 

Amiért megalkottuk a 2024 Coalition wakeboardot:

Egy évtizede hoztuk létre a Coalition formáját azzal a szándékkal, hogy a világ legszórakoztatóbb és legsokoldalúbb kábelpályára specializálódott lapját alkossuk meg. Tíz évvel később az olyan csapatok, mint a Space Mob, továbbra is azt hangoztatják, hogy „a valaha készült legjobb deszka” és „soha ne változtassatok ezen”.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Coalition wakeboardot:

Azoknak, akik stílusosan csúsznak a parkban, és főként az elemekre koncentrálnak, kreatív új megközelítéseket és csúszási lehetőségeket keresve a parkban. Azoknak, akik szűk állásban érzik jól magukat, azoknak, akik az egyedi stílusos megjelenés hívei, azoknak, akik szeretik a megszokottól eltérő dolgokat. Számukra a Coalition lehet az ÁLOM deszka!

 

Amiért egyből beleszeretsz a 2024 Coalition wakeboardba:

A Coalition úgy hasít a vízen, mint kés a forró vajban. A közepesen puha rugalmasság tökéletesen kombinálja a presszelhetőséget a pattinthatósággal. A körvonalnak és a rockernek köszönhetően nagyszerű csúszni vele  vízen, elemeken, füvön stb. A Coalition megléte azonnali hozzáférést biztosít az intergalaktikus aprítógépek Space Mob közösségéhez.

 

2024 Coalition wakeboard park lap gyártó honlapja: Slingshot Sports

 

További információk

Wakeboard méret

137 cm, 141cm, 145 cm, 149 cm, 153 cm, 157 cm, 161 cm