Home > Shop > 2024 Bearden ~ Park wakeboard

2024 Bearden Park wakeboard

249 900 Ft

Ingyenes szállítás

A Bearden itt van, és hatalmasat robbant. 2024-re a méretválaszték 140 centimétertől egészen 156 centiméterig terjed, így mindenki számára van megfelelő méret!

 

Csomag tartalma:

2024 Bearden deszka

 

A 2024 Beraden park wakeboard az egyik legrugalmasabb kialakítással és leginkább felhajlított oldalélekkel rendelkezik a kínálatban. Ha csak egy kicsit is olyan vagy, mint a pro rider, Crosse Bearden, ezzel a deszkával szó szerint bárhol képes leszel csúszni. Sáros pocsolyákban, keresztül a pázsiton, át a háztetőkön, és gyakorlatilag mindenhol, ahol van vontatókötél és egy kis víz.

Crosse sokmindent megtanított nekünk arról, hogy mi is lehetséges és mi lehetetlen a wakeboardozás terén, és ez a deszka segítette őt, hogy számos új lehetőséget fedezhessen fel. Ha egy egyszerű, strapabíró és játékos boardot keresel, amely lehetővé teszi, hogy igazán menőn presszelhess, akkor a Bearden a válasz.

 

Amiért megalkottuk a 2024 Beraden park wakeboardot:

A Bearden deszka az egyik legprogresszívebb, legszerényebb és legelismertebb profi wakeboard versenyzőnket: Crosse Beardent hivatott megünnepelni. A lap alapja az egyik legnépszerűbb modellünk (a Terrain), amit apróbb újításokkal turbóztunk fel, hogy megfeleljenek a legjobb park riderek igényeinek.

 

Akinek ajánljuk a 2024 Beraden park wakeboardot:

Azoknak a park ridereknek, akik az elemekre összpontosítanak, és egy puhább deszkát keresnek, ami lehetővé teszi, hogy úgy presszelhessenek, mint az ÁLLAT! A felhajlított oldaléleknek köszönhetően a Bearden kiváló választás azoknak is, akik durvább felületeken csúsznak, mint például a fű vagy a hullámos felületű csövek, láncok, bevásárlókocsik, dokkok, vagy bármilyen más akadály, ami csak az útjukba kerül!

 

Amiért imádni fogod a 2024 Beraden park wakeboardot:

Gyorsan siklik a vizen, elképesztő szabadságérzetet ad és nem utolsó sorban könnyű presselni vele az elemeken. Engedékeny érzést nyújt a vízen és szinte elpusztíthatatlan.

 

2024 Beraden gyártó honlapja: 2024 Bearden

További információk

Wakeboard méret

140 cm, 144 cm, 148 cm, 152 cm, 156 cm