Barion Pixel

Pimp up your boots

Helló Riderek!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy lehetőségetek van részt venni a Slingshot Hungary első alkalommal kihirdetett nyereményjátékában, ahol a jelentkezők által készített fényképekre lehet szavazni.

wdwd

A kampány célja, hogy a legjobb és legmegkapóbb fotókat díjazza, és lehetőséget adjon a résztvevőknek, hogy közelebbről is megismerjék gumipántjainkat és felpimpeljék wakeboard kötésüket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet és, részt vennél a játékunkon, akkor a kreatív elképzelésekkel az alábbi módon lehet pályázni:

Feltétel

  • A játékban a szezonosok feltétel nélkül részt vehetnek, nem szezonosok számára pedig napijegy váltása kötelező az alábbi pályák valamelyikén: Central Wakeboard és Szabadidőpark Pécs, Omszk Wakeboard Centrum, Venice Beach Cable Park Velence, Pentasi Cable Park Kecskemét
  • Gyűjtsd be a kiválasztott gumipántokat: Kérd a kihelyezett gumipántokat a fent említett pályákon, és szereld fel velük a wakeboard kötésedet egy fotó erejéig, majd ha végeztél szolgáltasd vissza őket!
  • Készíts egyedi fotót: Legyen kreatív és eredeti elképzelésed, amellyel kitűnsz a tömegből.
  • Küldd el a fotódat: Az elkészített fényképet küldd el a pimpupyourboots@gmail.com e-mail címre és a tárgy mezőben tüntesd fel a következőt: Slingshot kampány – Jelentkező teljes neve

Szavazás és promóció: Az általad beküldött fotó feltöltésre kerül az alábbi linkről elérhető szavazati űrlapra és részt vesz a szavazáson, amely lehetőséget ad a közönségnek, hogy kifejezzék véleményüket és támogatásukat a kedvenc képükkel kapcsolatban.

Link: http://slingshot.hu/pimp-up-your-boots/

Ne felejtsd el megosztani a linket/fotódat barátaiddal és családoddal, hogy támogatást és szavazatokat szerezz. Természetesen mindenki csak egyszer adhatja le a szavazatát kedvencére!

Eredményhirdetés

A játék időtartama: 2023.07.05. – 2023.07.30. A kampány végén július 31-én bejelentjük a legtöbb szavazatot kapott fotókat, és kihirdetjük az első három helyezettet. Lehetőséged lesz különleges díjakra, amelyeket a játék szervezői biztosítanak.

Nyeremény

 🥇helyezett egy Ride Engine bukósisak tulajdonosa lesz,

 🥈helyezett egy Slingshot baseball sapkával gazdagszik, 

 🥉helyezett pedig 3 pár (6 db) gumipántban részesül.

Várjuk jelentkezéseiteket az elkészített fotókkal és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek! Játékra fel! 🤩