Barion Pixel

Jibbers Kategória

Jibbers Kategória

Olyan riderek, akik laza stílusban és extrém megoldásokban csússzák meg az elemeket és gyakran inkább a „butter”-t választják a „boost” helyett.

2024 Bearden

A Bearden itt van, és hatalmasat robbant. 2024-re a méretválaszték 140 centimétertől egészen 156 centiméterig terjed, így mindenki számára van megfelelő méret!

A 2024 Beraden park wakeboard az egyik legrugalmasabb kialakítással és leginkább felhajlított oldalélekkel rendelkezik a kínálatban. Ha csak egy kicsit is olyan vagy, mint a pro rider, Crosse Bearden, ezzel a deszkával szó szerint bárhol képes leszel csúszni. Sáros pocsolyákban, keresztül a pázsiton, át a háztetőkön, és gyakorlatilag mindenhol, ahol van vontatókötél és egy kis víz.

Crosse sokmindent megtanított nekünk arról, hogy mi is lehetséges és mi lehetetlen a wakeboardozás terén, és ez a deszka segítette őt, hogy számos új lehetőséget fedezhessen fel. Ha egy egyszerű, strapabíró és játékos boardot keresel, amely lehetővé teszi, hogy igazán menőn presszelhess, akkor a Bearden a válasz.

2024 Salmon

A Salmon egy egyszerűsített, kábelpályára tervezett változata a Slingshot Nomadnak. Victor Salmon, minden idők egyik kedvenc park riderével közösen terveztük és alkottuk meg.

A 2024 Salmon wakeboard deszka sima talpa rendkívül játékos a parkban, a vastag oldalfalak pedig segítenek megvédeni a famagot, amikor Victor mindenféle trükköket hajt végre: felpattan, leugrik, transzferel itt-ott és mindenhol. Az újdonságok között szerepel egy kisebb, 147 cm-es méret is 2024-re, hogy az új és feltörekvő generáció is lehetőséget kapjon a Salmon kipróbálására.

Akárcsak egy igazi lazac, ez a deszka kiválóan csúszik az elemeken, és nagyon gyorsan siklik a vizen. Csak egy kis “farokcsapás” és már át is szeled a parkot.

2024 Volt

A Volt egy kimondottan kábelparkokba tervezett deszka, amely több mint 15 évnyi kutatás-fejlesztésünk eredménye, a világ legjobb versenyzőivel együttműködve.

A nagy teljesítményű és nagy méretű parklap iránti igényből adódóan megvalósított 2024 Volt wakeboard lap kitűnő választás azoknak a ridereknek, akik csúszásuk során mindenbe bele akarnak kóstolni egy kicsit.

A deszka egyik legizgalmasabb tulajdonsága a két végében rejlik. A farok és orr résznél egy ívelt részt találunk (elliptikus konkáv), aminek köszönhetően a kerek elemeken biztosabb tapadást kap. Presszek közben a kerekebb elemeket, mint a korlátok, ez az ív körbe öleli, ezzel biztosítva az elemen maradást. Ugyanakkor a lapos felületeken a deszkavégek kisimulnak.

2024 Nomad

A Nomad kétségtelenül forradalmat indított a wakeboardban az utóbbi évtizedben. A nagyobb deszkák kétségtelenül velünk maradnak, és a Nomad ennek a mozgalomnak a fő mozgatórugója.

A 2024 Nomad wakeboard deszka először 2015-ben jelent meg és ez volt az első lap, amely átlépte a 150 cm-es méretet, és elérhető egészen 160 cm-ig. Hogy mi az előnye? Nagyobb pop, megnövelt stabilitás, könnyebb siklás és kontrolláltabb landolás. A könnyebb famagos konstrukciónak köszönhetően képesek vagyunk ekkora deszkát gyártani anélkül, hogy annak súlya drasztikusan megnőne.

2024 Highline V2

A 2024 Highline V2 wakeboard deszka egy teljesen új válfaja a parklapoknak, amely arra a célra lett tervezve, hogy megfizethetőbb ár-érték arányban biztosítsa mindazt az izgalmat, amelyet a Slingshot-tól elvárhatunk és már jól megszoktunk.

A 2024 Highline V2 wakeboard deszka egy egyszerű famaggal rendelkezik, amely élénk érzést kelt a lábak alatt és könnyen kezelhető az elemeken, továbbá megtalálhatók rajta a Single-Shot fúziós oldalfalak, szénszálas csavarmenetek és a már jól bevált, megbízható golyóálló talpunk. A Highline kialakítása hasonló a Windsor Pro modellhez, de mégis leegyszerűsítve, hogy gyors, szabad és mókás érzést biztosítson a kábelpályákon szerte a világon.

2024 Zuupack

A Zuupack bakancs egy újabb lenyűgöző színváltozata az egyik legnépszerűbb park kötésünknek, a Space Mob-nak. Ugyanazokkal a főbb design elemekkel és technikai specifikációkkal, csak egy kicsit földiesebb és állatiasabb beütéssel.

Függetlenül attól, hogy neked melyik kivitelezés jön be jobban, ez a wakeboard kötés az egyértelmű választás az elkötelezett park wakeboardosok számára. Ez az eredeti, két részből álló bakancsrendszerünk továbbfejlesztése, amelyet már több, mint egy évtizeddel ezelőtt vezettünk be.

Gyors előretekintés napjainkra, ezek a Zuupack bakancsok a világ minden wakeparkjában biztosan a legnépszerűbb lábbelijei közé fognak tartozni, köszönhetően a gumipántos zárórendszerünknek, a testreszabható merevségű eltávolítható nyelveknek, és az egyértelmű előnynek, hogy védelmet nyújtanak a lábaidnak a starthoz való visszasétálás során. Szabadítsd fel a benned rejlő állatot a 2024-es Zuupack bakancsban!

2024 RAD

A RAD a legminőségibb zárt férfi wakeboard kötésünk. A dupla fűzős és a két zónás gumipánt technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábra, egyben rögzítve azt, és testre szabott támogatást nyújtva ott, ahol a ridernek a leginkább szüksége van rá.

A 2024 RAD wakeboard kötés közepes keménységű, amely még több támogatást nyújt a bokának a beépített HHD sarokleszorító rendszernek köszönhetően. A közel egy évtizedes tapasztalatnak és a folyamatosan fejlődő formájának hála a RAD a lehető legnagyobb magabiztosságot és komfortérzetet nyújtja!

2024 Jewel

A Jewel a prémium minőségű zárt wakeboard kötésünk csajok számára, akár hajó mögött akár wakeparkban szeretnél csúszni.

A 2024 Jewel a legminőségibb zárt női wakeboard kötésünk. A dupla fűzős és a két zónás gumipánt technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábra, egyben rögzítve azt, és testre szabott támogatást nyújtva ott, ahol a ridernek a leginkább szüksége van rá.

A közel egy évtizedes tapasztalatnak és a folyamatosan fejlődő formájának hála a Jewel a lehető legnagyobb magabiztosságot és komfortérzetet nyújtja!

2024 KTV Evershred

A KTV kötés a legegyszerűbb és legsokoldalúbb wakeboard bakancs a felhozatalunkban.

Ezért keltettük életre a 2024 KTV EVERSHRED wakeboard kötés kiadást – egyszerű és klasszikus színezés és design, amely szinte minden deszkával, minden márkával és bármely évjáratú modellel párosítható. A KTV EverShred fix béléssel és három gumipánttal rendelkezik, amely által pillanatok alatt fel- és levehető. A be- és kilépés gyerekjáték és a rugalmasság kombinációja a kényelemmel tökéletes manőverezhetőséget biztosít.

A KTV EverShred az alapvető funkciókkal rendelkezik, minden további csicsa-micsa nélkül, csak egyszerűen, könnyedén és visszafogottan – egy megbízható klasszikus, amely mindig elvégzi a feladatát, kényelemben és stílusosan.

2024 Option

Az Option EverShred a legminőségibb és legkényelmesebb nyitott kötés, amit a piacon találhatunk. Zárt rokonaival ellentétben egyszerre nem csupán egy lábméretre passzol, így akár többen is használhatják.

Az 2024 Option wakeboard kötés tökéletes választás családok, baráti társaságok számára vagy azon ridereknek, akiknek a lába még növésben van. A háromzónás gumipántos rögzítésnek köszönhetően olyan szorosra állítható a kötés, amennyire csak a használója szeretné.

A „kikötődéstől”/meglazulástól sem kell tartani, a pántok meg sem moccannak, amíg azt máshogy nem szeretnénk. Ehhez még hozzájön a 3D nyomtatott nyelv, a beépített saroktámasz és a deszkával közvetlenül érintkező talpak. Nem túlzást azt állítani, hogy ha nyitott kötésben gondolkodsz, akkor a lehető legjobb választás az Option EverShred!

Reméljük minden kérdésedre választ találtál a kábelpályás Copy Cat kategória cikkünkben. Amennyiben bármilyen egyéb kérdésed lenne, kérlek keress minket a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségünk egyikén!

Wakeboard választással kapcsolatos cikkünket a hogyan válasszunk wakeboardot linken találod! Itt olvashatod a hogyan válasszunk wakeboard kötést . Ezen a linken kapsz bővebb információt a wakeboard kötések technikai jellemzőiről. Ezen a linken a wakeboardok technikai jellemzőiről.

A gyártó honlapja: Slingshot Sports